Răzvan Ciobanu s-a stins din viață pe 29 aprilie 2019, în urma unui accident rutier grav. Incidentul a avut loc pe DJ226, Năvodari-Săcele. Potrivit IPJ Constanța, cauza accidentului a fost neatenția șoferului, care a ieșit de pe carosabil și a condus, cu viteză, pe câmp, până când s-a oprit într-un copac.


Au trecut cinci luni de atunci, iar părinții celebrului designer nu-și pot reveni încă din suferință. Mama lui Răzvan a lăsat un mesaj trist pe Facebook-ul ei. ”Oamenii nu mor. Ei se mută în stele şi în inimile celor care îi iubesc. Când ne este dor, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, acasă. La noi. Se aşează pe prispa gândurilor, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, îi putem chiar simți”, a scris femeia cu multă tristețe.

Creatorul de modă a fost înmormântat pe 2 mai 2019, la Cimitirul ”Progresul” din București.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște

14_razvan_ciobanu_accident_5.jpg

Maşina condusă de Răzvan Ciobanu a fost complet distrusă în accident

 

Răzvan Ciobanu a murit în dimineața zilei de luni, 29 aprilie, într-un accident de circulație în județul Constanța, la intrarea în Năvodari dinspre Săcele. Designerul participase la un festival desfășurat la Mamaia și se întorcea în București. Mașina a ieșit de pe carosabil și a lovit câțiva copaci de pe marginea drumului, cu o viteză de 126 km/h. Imaginile surprinse la scurt timp după accident arată autoturismul de teren foarte avariat. Răzvan nu purta centura de siguranță în momentul accidentului, iar această neglijență i-a fost fatală. Primele teste făcute la necropsie au relevat că designerul consumase substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

 

Citește și:

Cea mai frumoasă rochie creată de Răzvan Ciobanu a fost purtată de Andreea Raicu la Cannes

Ce atelier luxos avea Răzvan Ciobanu: dulapuri cu piele de ponei şi canapele cu paiete!

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: