Zina Dumitrescu (80 de ani) a fost la un prag de leșin joi, 29 septembrie, la un eveniment organizat în București. Creatoarei de modă de modă i s-a făcut rău brusc, în timp ce acorda un interviu pentru un post de televiziune.


Internată într-un azil de bătrâni în apropiere de București, Zina Dumitrescu a evitat în ultimii ani evenimentele mondene. Creatoarea de modă a făcut o excepție joi, 29 septembrie, pentru lansarea unei linii de cosmetice pentru femeile trecute de vârsta tinereții.

Căldura excesivă și aerul închis din spațiul în care avea loc lansarea i-au făcut însă rău, iar mama Zina a fost la un pas de leșin, în timpul unui interviu. Organizatorii evenimentului au chemat de urgență salvarea, iar jurnaliștii prezenți la fața locului au fost evacuați.

Dana Săvuică, gazda evenimentului, a declarat că ar fi vorba despre o cădere de tensiune, cauzată de căldura excesivă. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului și a acordat primul ajutor.

”Sunt bine, sănătoasă! De ce să merg la spital?”, a declarat amuzată mama Zina, după ce a ieșit din mâinil echipajului SMURD.

mama zina lesin.jpg

mama zina
Imediat ce i s-a făcut rău, organizatorii evenimentului au întins-o pe mama Zina pe jos și au degajat spațiul
foto: Oana Pascaru

 

mama zina.jpg

mama zina
Un echipaj SMURD a ajuns de urgență la locul unde avea loc evenimentul și a acordat primul ajutor
foto: Oana Pascaru

 

mama zina.jpg

mama zina
Zâmbitoare, mama Zina a refuzat să meargă la spital
foto: Oana Pascaru
 
 
Loading...