Zina Dumitrescu (82 de ani) sau ”Mama Zina” e tristă că fiul ei, Cătălin Negreanu, nu a mai vizitat-o de ceva vreme la azilul din Ghermănești, însă fostul mare designer beneficiază din plin de dragostea și de răsfățul fostelor ei manechine, Dana Săvuică (48 de ani), Valentina Pelinel (38 de ani) și Dana Androne, care recent i-au serbat ziua la un local din Herăstrău.


Mai nou, Zina se pregătește și de un mic concediu: “Zina o să meargă la mare, la Mamaia, un weekend, cu fostele sale eleve care o respectă și care vin mereu să o viziteze”, ne-a declarat Ion Cassian, directorul căminului din Ghermănești și unde vedeta locuiește de șapte ani. De asemenea, acesta ne-a mai mărturisit că celebra creatoare de modă a rămas la fel de cochetă ca în anii tinereții.

“Este sănătoasă și veselă. A rămas la fel de atentă în ceea ce privește imaginea sa, pentru ea crema de față și de mâini fiind precum e apa pentru noi”. Femeia a avut restanțe la azil, căci fiul ei a întâziat adesea cu plata taxelor: ”A avut datorii, dar nouă ne e tare drag de ea, deja face parte din familie”, ne-a mai zis Ion Cassian. 

 
 
Loading...