Cine a spus că niciodată nu e prea târziu pentru dragoste, nu s-a înşelat. La 81 de ani, Zina Dumitrescu zâmbeşte din nou, pentru că se simte curtată şi apreciată de un coleg de la azilul care i-a devenit casă din 2011.


O veste bună a venit recent dinspre azilul de bătrâni de la Ghermăneşti, Ilfov: Zina Dumitrescu se simte din ce în ce mai bine, are un tonus excelent şi multe motive să zâmbească. Fosta creatoare de modă s-a apropiat din ce în ce mai mult de un coleg de acolo, cu un an mai în vârstă decât ea, alături de care îşi petrece timpul aşa cum îi place ei.

5-2-3col.jpg

El este domnul Ion (82 de ani), cel care îi face Zinei bătrâneţea mai uşoară

Zina şi domnul Ion fac plimbări lungi pe aleile din curtea căminului, vorbesc despre literatură, despre viaţă şi despre vremurile pe care le-au trăit odinioară. Povestea de dragoste dintre Mama Zina şi domnul Ion va fi dezbătută luni, de la ora 16.40, la emisiunea “Femei de 10, bărbaţi de 10”, care revine la TVR 2 cu un nou sezon, dar cu aceleaşi gazde: Marina Almăşan şi Mircea Radu.

Zina Dumitrescu recunoaşte că domnul Ion se numără printre partenerii de la cămin cu care îi place să stea mai mult timp de vorbă. Întrebată de ce l-a ales pe el, creatoarea de modă a explicat: „La o seară pe care a organizat-o Ionuţ (n.r. Ion Cassian, patronul azilului), cred era o aniversare, am dansat cu el şi apoi am stat de vorbă. Am văzut atunci că am ce să discut cu el şi…de aia ne-am apropiat”, a răspus Zina, cu un zâmbet pe chip.

 
 
Loading...