De șase ani, Zina Dumitrescu (81 de ani) a ajuns să considere azilul de bătrâni din Ghermănești propria casă! Asta după ce fiul său a decis că cel mai bine pentru mama lui este să o interneze acolo, pentru a avea parte de îngrijire permanentă, specializată. Din păcate, creatoarea de modă a ajuns să ducă dorul propriului copil, căci Cătălin și-a făcut o nouă viață, în Elveția.


Viața e grea la 81 de ani, mai ales atunci când problemele de sănătate sunt dublate de cele sufletești. Mama modei românești suferă în tăcere, din cauză că unicul ei fiu, Cătălin Negreanu, a uitat să o mai viziteze. Contactat de Click!, Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești, locul unde își duce traiul Zina Dumitrescu, ne-a mărturist că aceasta s-a resemnat cu ideea că fiul ei a abandonat-o.

zina_dumitrescu.jpg

Zina Dumitrescu, Mama Zina, azil, Catalin Negreanu, fiu Zina Dumitrescu, camin de batrani, designer
Ion Cassian are grijă ca Zinei Dumitrescu să nu-i lipsească nimic
foto: arhivă personală

“Băiatul ei este căsătorit și este în Elveția și, din câte știu eu, nu nu a mai căutat-o deloc pe Zina. Este o situație mai delicată aici, între ei doi. Nici nu am mai auzit ca Zina să mai vorbească despre băiat. Probabil s-a împăcat cu gândul că nu mai țin legătura! Însă, cred că în sufletul ei ea încă așteaptă ca băiatul să vină să o vadă. Este problema lor de familie! Pot să vă zic că nici prietenii de familie sau rudele nu o mai vizitează. Mai vin câteva manechine pe la ea. Asta este viața! Toate se plătesc la un momenta dat”,  ne-a declarat Ion Cassian, patronul azilului din Ghermăneşti. De asemenea, aceasta ne-a mai mărturisit că Zina se simte mult mai bine, după ce anul trecut a leșinat la un eveniment monden: “Zina este bine, nu are probleme cu sănătatea. Peste o săptămână sau două o să mergem să își facă niște analize generale. De anul trecut, nu a mai avut căderi de calciu, pentru că acum ia vitamine și mănâncă sănătos”.

CLIIMA20120217_0020_1.jpg

Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu
 
 
Loading...