Fanii serialului «Vlad» se vor bucura să afle că Manuela Hărăbor, una dintre cele mai frumoase actrițe din România, se alătură echipei de actori din serialul VLAD, difuzat de PRO TV! Binecunoscuta actriță interpretează rolul unei directoare de hotel care, pe parcursul acțiunii serialului, se intersectează cu Eliza (Olimpia Melinte).


Manuela Hărăbor (51 de ani), superba actriță care ne-a cucerit cu rolurile din "Pădureanca" (1987), "Secretul lui Nemesis" (1987) sau "Magnatul" (2004), este încântată de colaborarea cu PRO TV pentru serialul VLAD. „M-am bucurat mult să mă alătur echipei serialului, pentru că VLAD este un serial pe care îl urmăresc și îl apreciez. Lucrul pe platou a fost eficient datorită echipei profesioniste și îl felicit pe Jesus del Cerro (n.r. regizorul) pentru felul în care știe să-și ghideze actorii. Îmi doresc ca personajul interpretat de mine să aducă un plus de valoare poveștii care a reușit, timp de două sezoane, să țină telespectatorii cu sufletul la gură”, a declarat Manuela Hărăbor.

Cine este Manuela Hărăbor

Manuela Hărăbor este o actriță talentată, cu o carieră longevivă și de succes, fiind un nume binecunoscut în lumea filmului și a teatrului. Aceasta a devenit cunoscută publicului românesc încă de la debut, datorită unor filme emblematice precum Veronica sau Pădureanca. Publicul o poate vedea anul acesta și la teatru, în piese precum "Vinovat. Nevinovat", "Revolta poveștilor", "Dragostea celor trei portocale", "D'ale carnavalului sau Gaițele".

Când începe sezonul 3 din serialul VLAD

Sezonul 3 din VLAD vine cu personaje noi, dar și cu suspans. Fanii serialului vor avea parte de episoade cu multă acțiune, pline de cotituri și de tensiune între personaje. VLAD sezonul 3 va începe din 24 februarie la PRO TV!

Citește și:

Cum arată soţiile şi iubitele celor mai sexy actori din serialul "Vlad"

Manuela Hărăbor iubește din nou. «Poate că sunt frumoasă doar în ochii câtorva oameni»

 

 
 
Loading...