După ce și-a oferit un cadou de săbători și a pornit într-o vacanță în Mexic, încrezătoare că se va bucura de mult soare și ședințe interminabile de bronzat, Mara Bănică le „clătește” ochii și admiratorilor ei de pe rețelele de socializare, cu imagini din destinația de vis. Dar asta nu e tot! Ipostazele sexy de la plajă în care jurnalista a apărut în mediul online i-a adus un val de complimente acesteia, iar un om de afaceri autohton i-a lăsat și un comentariu sub imagine.


Chiar în prima zi de Crăciun, Mara Bănică și-a luat adio de la frigul din țară și a plecat în Mexic, destinație unde se bucură de priveliști însorite, dar și de atenția unui bărbat misterios, care se zvonește că ar fi chiar noul iubit al jurnalistei. Vedeta se simte excelent, fiind mulțumită de alegerea sa de vacanță, mai ales dacă judecăm contextul după imaginile publicate de aceasta în mediul online.

Mara Bănică a pozat topless în vacanță

La început de an, Mara Bănică se relaxează pe meleaguri străine, și nu oricum! Cum și-a dorit să scape de frig, odată ajunsă în „țările calde”, aceasta a profitat din plin de soare și căldură și a decis să nu rateze ocazia câtorva ședințe de bronzat. Pentru că și aici intervin anumite reguli în vederea obținerii unui bronz perfect, Mara a decis să renunțe pentru o perioadă la sutienul de plajă, rămânând topless, pentru ca soarele să-i prindă pielea în mod uniform, fără să riște astfel să se bronzeze cu urme.

mara-banica-topless-vacanta.jpg

Mara Bănică, sexy în Mexic
Foto Instagram

Dacă plaja, soarele și distracția din plin nu erau suficiente, Mara Bănică s-a bucurat și de multe complimente venite din partea admiratorilor săi din online, după ce a decis să publice câteva imagini sexy, după plajă, pe rețelele de socializare. Jurnalista a atras chiar și atenția unui om de afaceri autohton, acesta cometând în dreptul imaginii în care Mara apărea topless. „Un sombrero nu ai în dotare pe acolo?! O să te faci ciocolată, femeie.. Cum umbli în halul ăla pe acolo?”, i-a scris Marcel Toader jurnalistei.

mara-banica-topless-2.jpg

Mara Bănică se bronzează în Mexic
Foto Instagram

Mara Bănică și-a început noul an în Mexic

După o călătorie de mai mult 30 de ore, răbdarea Marei a meritat să fie pusă la încercare, având în vedere că acum aceasta își petrece vacanța mult visată în Mexic. „Sunt la Amsterdam, între două avioane. (..) Am petrecut aseară puțin, cu ai mei de acasă. Ce-mi lipsește? Nimic. Dumnezeu mi-a oferit tot ce știe el că e pentru mine. Și a făcut-o prin oameni și învățăturile pe care le-am primit de la ei. Vă vreau binele de Crăciun și va mulțumesc pentru că uneori mă copleșiți cu dragoste multă. Care chiar contează pentru mine.

La anul, aș vrea să fac Crăciunul tot între avioane. Și dacă o fi să mai găsesc un pian la care cineva să cânte un vals, aș vrea să aflu un om bun care să-mi arate pașii. Fiți cumpătați. Cu toate. La mulți ani!”, nota Mara Bănică pe Facebook în ziua de Crăciun, explicând că vrea să repete figura și anul viitor. Vedeta a petrecut de Revelion în Mexic și urmează să se întoarcă în țară la jumătatea lunii ianuarie, când va reveni în emisie la „Acces Direct”.

 
 
Loading...