Solistul Marcel Pavel (60 de ani) trece prin momente cumplite. Internat la Spitalul de Boli Infecțioase "Matei Balș", din Capitală, diagnosticat cu dublă pneumonie, dar și pozitiv la Covid-19, artistul s-a văzut nevoit să îi pună la punct pe fanii de pe Facebook, care i-au adus acuzații grave. Deși statea precară de sănătate nu-i permite să se enerveze, Marcel Pavel a tunat și a fulgerat într-un mesaj adresat celor care l-au acuzat că ar fi fost plătit să declare că e infectat cu virusul ucigaș.


Vineri, 19 iunie, Marcel Pavel a avut o intervenție pe pagina sa de Facebook, în care a lămurit situația prin care trece: “Bună dimineaţa, dragi prieteni! În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (...) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (...)". Pe lângă urările de bine, solistul a avut parte însă și de comentarii răutăcioase la această postare, majoritatea desprinse din teoriile conspirației și din scenariile care circulă cu privire la noul coronavirus. Mai exact, au fost persoane care l-au acuzat că ar fi fost plătit să declare că e bolnav, pentru că mărturia lui de persoană publică, credibilă, ar fi avut efect asupra populației.

"Cât să fii de câine și de bătut în cap"

"Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa...), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor, necesitând un termen foarte îndelungat pentru a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar! Trec prin momente de cumpănă. În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți! Pe cei care ați scris și v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept fără să aveți nici măcar o dovadă că aș fi implicat în toată închipuirea această bolnavă a voastră o să vă scot din listă și o să vă blochez că să nu vă mai permiteți să bârfiți la modul ordinar, la adresa mea! 

Marcel Pavel: "Nu vă doresc să treceți prin ceea ce trec eu"

"Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sunt o autoritate în acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pentru a vă spune că acest nenorocit de Covid-19 există sau nu există, întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă! Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boală care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele două testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv, nu mă încântă deloc, dar trebuia să dau niște lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită prin care trec și nu vă doresc la niciunul să treceți prin ceea ce trec eu! Nu sunt obligat să dau explicații, dar am făcut-o din bun simț civic! Dumnezeu să ne binecuvânteze!

Citește și:

Marcel Pavel, îngrijit la spital de o fostă colegă de şcoală

Marcel Pavel și-a sărbătorit soția cu trei zile înainte de a afla că are coronavirus

 

 

 
 
Loading...