Deşi are sechestru pe apartamentul pentru care a acumulat o datorie de peste 10.000 de euro la întreţinere, Marcel Toader are răgaz să mai stea acolo până în ianuarie. Este ultimul Crăciun, dar şi ultimul Revelion pe care afaceristul falimentar le mai petrece în casa prin care i-au trecut cele şase neveste.


Mobilă, fotografii, perdele şi multe amintiri. Asta a strâns Marcel Toader în cei 16 ani de când este posesorul apartamentului cu două camere aflat în blocul turn, din 1977, situat pe strada Ion Brezoianu. În tot acest timp s-au perindat cam toate iubirile din viaţa lui, plus cele şase foste neveste printre care Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea şi Maria Constantin. Din nefericire, celebrul afacerist a pierdut cuibuşorul de nebunii, după ce a acumulat datorii uriaşe la întreţinere, care, în prezent, totalizează 500.000 de lei cu penalizări cu tot. 

Anul trecut, Asociaţia de Locatari l-a dat în judecată, iar magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au dispus executarea silită pe bune. În plus, în baza hotărârii primite, imobilul achiziţionat pe firma Bleu Ciel urmează să fie scos la licitaţie cât de curând. ”Firma domnului Marcel Toader a fost executată silit, iar acesta este singurul bun care îi mai aparţine şi care va fi vândut pentru acoperirea datoriilor pe care le are. El încă mai locuieşte în acest apartament, deşi nu ar mai fi trebuit să îl lăsăm. Este un gest de umanitate. Cu siguranţă nu va mai sta mult pe aici”, ne-a spus atunci administratorul Sorin Stan. 

Luna trecută, Marcel îşi căuta o garsonieră pentru a o închiria în zona Dorobanţi, însă cum preţurile aici sar de 400 de euro pe lună, a considerat că nu e cazul să facă o astfel de mutare deocamdată. Vecinilor li s-a făcut milă şi au decis să-l mai păsuiască o vreme, nu de alta, dar a venit frigul şi, cum sărbătorile bat la uşă, nu e cazul să lase un om pe drumuri. Cu aceeaşi inimă, magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat hotărârea până pe data de 9 ianuarie. Atunci va afla cât timp mai are la dispoziţie pentru a-şi face bocceluţa.  Aşadar, Marcel Toader va împodobi pentru ultima oară brăduţul şi va ciocni cupa de şampanie în apartamentul în care a locuit cu cele şase foste neveste. Este o ocazie bună pentru a depăna amintiri, dar şi pentru a da o petrecere de pomină de ”la revedere”.

A avut 6 neveste

2-3-bd-2-15col.jpg

Cu Gabi Cristea a fost îndurat cinci ani

Marcel Toader a avut nici mai mult nici mai puțin de 6 căsnicii. Prima soție a fost o franțuzoaică. Aceasta ar fi fost și cea care l-a inițiat pe sportiv în afaceri, ajutându-l cu o sumă importantă de bani pentru a începe primul business. Franțuzoaicei i-a urmat tenismena Cătălina Cristea. Mariajul lor a luat sfârșit după un an și patru luni de când au mers la altar. În 2005, cântăreața Anamaria Ferentz îi spunea ”da” în fața casa Domnului, după câteva luni de amor nebun, dar afaceristul nu avea să se oprească aici. După divorţul de cântăreaţă, Marcel Toader s-a recăsătorit la scurt timp cu Diana Ghenu, o femeie cu 23 ani mai mică decât el, fiica primarului din Berceni, de care s-a despărțit fulgerător, aceasta fiind se pare cea la care omul de afaceri încă se mai gândeşte. În decembrie 2008, el s-a însurat la Paris cu Gabriela Cristea de care a divorţat cu scandal în 2013 după o căsnicie de cinci ani. Doi ani mai târziu, afaceristul a dus-o la altar pe cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin, de care a divorțat la începutul anului. 

Şi ei au rămas fără case

Marcel Toader nu este singura persoană care a rămas fără casă. Din cauza datoriilor, prin calvarul pierderii locuinței au trecut și Tudorel Filimon, alias ”Nea Popa”, Octavian Strunilă, Corina Dănilă și Cornelia Catanga. 

Din cauza unui împrumut de 30.000 de lei pentru care a girat cu vila din București, Nea Popa a rămas pe drumuri. Și actorul Octavian Strunilă a avut parte de aceeași situație, pentru că nu și-a mai putut achita ratele la bancă. El a pierdut apartamentul în care locuia cu soția și cei doi copii. Corina Dănilă a locuit până nu demult într-o casă cochetă din Chiajna, alături de fetița ei, însă banca a scos-o la licitație pentru neachitarea ratelor. Cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga a fost la un pas de suicid anul trecut după ce vila i-a fost executată silit, pentru acumularea datoriilor. 

Loading...