Mama lui Dragoș Dolănescu, Margarita Valenciano, a împlinit 66 de ani pe 27 iulie. La fiecare aniversare, fosta iubită a lui Ion Dolănescu taie tortul împreună cu Ion (14 ani), nepotul din partea lui Dragoș Dolănescu (43 de ani), a cărui mamă a murit la naștere. De aceea, Ion a fost crescut de bunica lui și o vede ca pe o adevărată mamă.


Momente frumoase în familia lui Dragoș Dolănescu, în Costa Rica. Mama acestuia, Margarita Valenciano, a împlinit vârsta de 66 de ani pe 27 iulie și a fost sărbătorită de cei dragi.

Evenimentul aniversar a avut loc în Alajuela, Costa Rica, unde fosta iubită a lui Ion Dolănescu s-a repatriat. Margarita a studiat medicina în România, unde a locuit 11 ani, timp în care a avut o relație cu regretatul artist Ion Dolănescu, decedat la 19 martie 2009. În afară de Dragoș, Margarita mai are două fete și un băiat. Dragoș mai are încă doi copii în afară de Ion, din alte două relații: Maria de Jesus (20 ani) și Darius (8 ani), care e rodul iubirii cu actuala soție, Melissa.

Margarita Valenciano și Ion Dolănescu s-au îndrăgostit în 1974

Margarita Valenciano şi Ion Dolănescu s-au îndrăgostit în 1974, pe când ea avea doar 20 de ani şi era studentă la Facultatea de Medicină din Cluj. L-a văzut pe marele artist, pe atunci chipeş şi cu lipici la femei, pe micul ecran.

S-au cunoscut la un spectacol, apoi au început să se întâlnească pe furiş, căci regimul comunist nu le permitea românilor să aibă relaţii cu studenţii străini: ”Ion avea un suflet frumos”, îşi mai aminteşte ea, cu nostalgie. În 1977, Margarita a decis să se întoarcă în ţara ei natală, Costa Rica, însă a păstrat o relaţie strânsă cu Ion Dolănescu, de dragul fiului lor, Dragoş, care locuieşte vis-à-vis de casa ei, în Alajuela. 

Citete și:

Cum și-a aniversat Dragoș Dolănescu mama în Costa Rica!

EXCLUSIV! «Păstrez şi acum ceşcuţa de cafea din care a băut Ion Dolănescu!»

 

 
 
Loading...