Probleme în familia Clejanilor. Margherita, fiica celebrilor artiști Viorica și Ioniță de la Clejani, a fost implicată într-un accident accident rutier, în dimineața zilei de 23 mai, în București. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit-o pe Margherita într-o stare de alertă, provocată, se pare, de consumul de droguri. Solista a fost testată cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.


"Astăzi, in jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circula pe bd. Gheorghe Șincai dinspre bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate i-a determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice", a informat brigada rutieră din Capitală.

Cancan.ro scrie că protagonista respectivului accident este nimeni alta decât Margherita de la Clejani, aflată la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque, pe care părinții i l-au cumpărat în 2015, cu 45.000 de euro, după cum Click! a scris la momentul respectiv.

masina-margherita.jpg

masina margherita
Margherita a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit de un alt vehicul parcat regulamentar

Margherita a consumat substanțe interzise, apoi s-a urcat la volan 

Comportamentul bizar avut de vedetă i-au determinat pe polițiști să o testeze la fața locului, apoi să o conducă spre Institutul de Medicină Legală și pentru recoltarea probelor biologice. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele artistei, pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

margherita-din-clejani-in-masina.jpg

margherita
Margherita, la bordul bolidului de lux

 

margherita-masina.jpg

margherita-masina
Margherita este proprietara unei mașini de 45.000 de euro
Foto Blitz

Fratele Margheritei, Fulgy, s-a afișat într-o stare bizară în platoul unei emisiuni 

Și fratele mai mic al Margheritei a consumat dorguri în trecut. Invitat în platoul emisiunii "Răi da' Buni" la începutul acestului an, el a oferit un interviu incoerent și o serie de declarații surprinzătoare.

fulgy-de-la-clejani.jpg

fulgy
Fulgy de la Clejani
Foto Arhivă personală

Aflat în incapacitatea de a-și susține ideile, Fulgy a trecut de la un subiect la altul, iar realizatorul emisunii, Mihai Morar, a încerca în zadar să obțină un răspuns clar. Ulterior, imaginile care nu îi făceau deloc cinste lui Fulgy au fost șterse din mediul online. 

 
 
Loading...