Zilele trecute, fata lui Ioniţă şi a Vioricăi din Clejani a revenit în muzică după o perioadă agitată în care a fost în atenţia presei din cauza accidentului produs în trafic şi a acuzaţiilor de consum de droguri. Margherita a lansat “Elicopter”, prima piesă trap pe care o cântă, şi a filmat un videoclip care a costat 15.000 €.


Conceptul videoclipului, produs de Clejani Music şi regizat de Alexandru Ispas, o plasează pe Margherita (28 de ani) în zona suprarealistă, punând accent pe renaştere şi metamorfozare.

1-2col_copy.jpg

Margherita a avut ținute excentrice și și-a făcut coafuri à la Lady Gaga

Ţinutele excentrice, machiajul strident şi coafurile geometrice s-au remarcat în acest videoclip. Căci Margherita a avut nevoie de un look futurist special.

2-3col_copy.jpg

Filmările au avut loc în atelierul ei

Toate ţinutele vestimentare au fost realizate după schiţele ei în propriul atelier, Marcle, cu scopul de a pune în valoare conceptul artistic al videoclipului. Tot în atelier au fost realizate şi o parte din filmări, pentru asta fiind nevoie de alte amenajări tehnice speciale. Click! a stat de vorbă cu Margherita şi a aflat că unele ţinute au fost special create pentru acest videoclip şi au fost folosite şi ­accesorii scumpe.

3-3col_copy.jpg

Filmările au avut loc în atelierul ei, dar și în exterior

”Am purtat o rochie sirenă cu paiete mari ce a costat 500 €, un costum din paiete de 370 €, un kimono de 420 €, rochie & boots Louis Vuitton de 350 €, un costum latex Gaga şi cizme de 580 €, o salopetă army de 165 €, o altă salopetă schelet de 150 €. Am purtat nişte bijuterii din argint şi aur alb cu pietre şi diamante în valoare de 3.800 €. Mai exact, doar hainele, fără accesorii şi fără bijuterii, au costat 3.300 €. Iar cu tot cu bijuterii peste 7.000. Dacă punem şi bocancii Plein şi pantofii transparenţi Wang şi Louboutin mai punem vreo 2.000 €, însă ăştia sunt din colecţia personală”, spune ea. 

 

Citește și 

Motivul pentru care Margherita de la Clejani nu mai cântă cu părinţii

Ce mult a slăbit Margherita! După «Asia Express» s-a întors piele şi os

 
 
Loading...