În urmă cu o săptămână, Margherita de la Clejani a fost protagonista unui episod care a adus multă nefericire atât ei, cât și părinților. Fiica lăutarilor a provocat un accident, iar potrivit polițiștilor ea consumase substanțe interzise înainte de a urca la volan. În ciuda faptului că testele de la IML au depistat anumite substanțe ilegale, Margherita și tatăl ei susțin în continuare că nu poate fi vorba de așa ceva. Mai mult decât atât, obosită să citească informații neadevărate despre ea, Margherita a intrat în direct în cadrul unei emisiuni pentru a face lumină în cazul situației neplăcute.


Margherita de la Clejani a acroșat sâmbăta trecută un alt autoturism care se afla parcat regulamentar. Polițiștii sosiți la fața locului au găsit-o într-o stare de agitație și au bănuit că nu doar neatenția a fost de vină pentru accident, ci și consumul unor substanțe interzise. Testele efectuate la IML au confirmat bănuielile oamenilor legii, însă Margherita a refuzat cu tărie să accepte rezultatul. Atât tatăl ei, cât și mama, Viorica de la Clejani i-au luat apărarea și au încercat să îi găsească circumstanțe atenuante.

margherita-la-volan.jpg

margherita la volan
Margherita a produs un accident, sub influenţa substanţelor interzise

Oboseala, o cădere de calciu, pur și simplu lipsa de atenție, toate au fost invocate pe rând. Atunci când vorbele bune nu au avut succes, s-a trecut și la atac, Viorica de la Clejani fiind cea care i-a stropit cu furtunul pe jurnaliștii veniți în fața casei sale pentru a relata povestea în care fiica ei a fost implicată. 

viorica-cu-furtunul.jpg

viorica cu furtunul
Viorica a folosit furtunul pentru a-i pune pe fugă pe jurnaliștii aflați în fața casei sale
Foto Captură video

Margherita insistă că nu a consumat droguri în ziua producerii accidentului 

Sătulă de toate acuzațiile aduse și de speculațiile potrivit cărora ar forma un cuplu alături de un muzician cunoscut pentru problemele cu drogurile, Margherita a intrat în direct în cadrul unei emisiuni pentru a face lumină odată pentru totdeauna. 

"Nu trec printr-o situaţie tocmai bună. Familia mea este foarte afectată. Mă gândesc la mama, tatăl şi la fratele meu care se uită la televizor şi văd un titlu: Margherita, drogată la volan cu heroină", a declarat aceasta. "Nu aş vrea să vorbesc despre acest lucru acum. Nu sunt în măsură să vă vorbesc. Vor vorbi organele de Poliţie. Margherita nu se droghează cu heroină. Margherita nu este o consumatoare de droguri”, a mai spus ea. “A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri", a completat cântăreaţa. 

familia_5.jpg

familia
Ioniţă de la Clejani neagă vehement afirmaţiile potrivit cărora fiica sa ar fi consumat droguri înainte de a urca la volan
Foto Arhivă personală

Margherita infirmă că este într-o relație cu Theodor

Margherita a abordat şi subiectul aşa-zisei relații pe care ar avea-o cu Theodor, membru al trupei de trap Nordwului, cunoscut ca fiind consumator de droguri și având probleme cu legea. Margherita a infirmat că ar avea o relație amoroasă cu el, dar a dezvăluit că îi leasgă totuși o prietenie. “Nu am nicio relaţie cu Theodor. Eu nu am iubit. Pentru mine, iubit înseamnă o relaţie de un timp. Am prieteni din toate categoriile. Theodor este un băiat pe care eu l-am admirat şi am vrut să fac ceva împreună”, a spus Margherita. 

Alex Bittman, fiul cel mare al lui Dan Bittman, prieten la cataramă cu Theodor 

Trupa din care face parte Theodor promovează într-un mod agresiv consumul de droguri. Printre cei care colaborează la producerea melodiilor bizare se află și fiul celebrului Dan Bittman. Alex a lucrat alături de Theodor la compunerea unei piese și este cel care cântă o strofă în una dintre melodiile care vorbesc despre utilizarea drogurilor.

alex-bittman.png

alex bittman
Alex Bittman visează să ajungă un nume cunoscut în industria muzicii
Foto Arhivă personală

Mai mult decât atât, Alex Bittman nu este străin întâlnirilor cu oamenii legii. În anul 2017, fiul solistului Holograf a trecut prin clipe neplăcute atunci când polițiștii au găsit asupra lui droguri pentru consum personal. Din fericire pentru tânărul care visează să devină un nume important în industria muzicală, procurorii au renunțat la urmărirea penală întrucât cantitatea pe care o deținea asupra sa Alex era una destul de mică. 

 

Citeşte şi 

5 scandaluri uriașe cu Margherita din Clejani. A adormit la BAC, a pozat sexy pe o troiță și și-a făcut sutien din tricolor

Margherita de la Clejani, despre accident: «Îmi făceam buzele în oglindă. Nu mai declar nimic presei din România, eu sunt de la Hollywood»

 

 
 
Loading...