Asia Express se dovedește a fi "o nucă prea tare" pentru unii concurenți. Margherita de la Clejani a ajuns la spital cu o infecție la rinichi. Chiar dacă și acasă avea această problemă, în Sri Lanka s-a agravat: a stat în ploaie, în frig și vânt, iar asta i-a pus capac.


Emisiunea de duminică, 24 februarie, a început cum nu se poate mai prost, căci Gina a anunțat că Marga nu este deloc bine: "N-a jucat deloc teatru. Este în spital. Are o infecție la rinichi, cu care se pare că a venit de acasă, dar s-a agravat aici. E mai bine pentru ea să plece acasă, căci ar însemna să facă transfuzie aici și ar fi mai bine să facă asta acasă, unde să fie alături de cei dragi".

margherita_iuliana_luciu_asia_express.jpg

margherita de la clejani iuliana luciu asia express
Margherita și Iuliana Luciu au făcut echipă la Asia Express
Foto: Antena 1

 

Chiar dacă Iuliana Luciu era foarte motivată să continue competiția și să demonstreze că poate face față reality show-ului, a fost nevoită să se întoarcă acasă alături de colega ei de echipă, Margherita.

Cele două fete mai primseră o șansă în plus. Ele au fost primele eliminate, conform regulilor emisiunii, dar s-au întors după ce au luat locul Biancăi Drăgușanu și al surorii acesteia, Oana.

 

Citește și:

Cine este Ana Morodan, «contesa digitală» de la Asia Express

Cu ce se ocupă Teodor, fiul Ancăi Sigartău. Are 27 de ani și a absolvit Medicina Dentară 

Cine este Oase, partenerul lui CRBL de la Asia Express. Care e numele lui real

 
 
Loading...