După ce acum, câteva luni, Codin Maticiuc a ironizat-o pe Margherita de la Clejani pe seama operațiilor estetice, acum, Andrei Duban a țintit în aceeași direcție. Actorul a publicat pe rețelele sociale o imagine cu Marga și Iuliana Luciu, de la Asia Express, alături de o descriere ce trimite la recentul scandal cu Matteo Politi, falsul chirurg estetician: "Nu există femei urâte, doar chirurgi cu 8 clase".


 

andrei_duban_margherita_de_la_clejani.jpg

margherita de la clejani iuliana luciu asia express
Margherita, ironizată de Andrei Duban pe rețelele sociale
Foto: Instagram

 

De atât a fost nevoie, că Viorica de la Clejani a și sărit în apărarea fiicei sale și l-a atacat pe Duban: „Din câte ştiu, partenera lui este mai operată decât multe şi sunt atâtea doamne şi domnişoare atât de operate şi cred că ar trebui să le explicaţi telespectatorilor şi oamenilor de rând ce înseamnă cuvântul operaţie. Pentru că, să foloseşti cuvântul operaţii estetice… păi este ţara plină de buzate. Nu este una din showbiz-ul românesc să nu fie bălmăcită de acid hialuronic, cu bun-simţ, să spunem aşa. Altele au obraji de la mama natură, altele îşi fac în loc de obrăjori de zici că au fese. Da uite că o să mă operez şi eu când o să trebuiască. Îmi pare rău dacă a gândit aşa. Dacă el, om deştept, om de televiziune, om de show, crede asta, păi de la un prost la ce să mă mai aştept?! Să pună mâna el să-şi facă nişte operaţii estetice pentru că arată şi el ca şi Codin Maticiuc, un fel de Purceluş de Guineea. Cam grăsuţă, că-i ca mine, eu purceluşă, el purceluş”, a spus Viorica de la Clejani la Antena Stars. 

 

Margherita a ajuns în spital în Sri Lanka

Oboseala, lipsa mâncării și a confortului de acasă i-au pus capac Margheritei de la Clejani la Asia Express. Aceasta a ajuns la spital în Sri Lanka, după ce a cerut intervenția medicilor ce însoțesc echipa de producție.

"Să dorm cât trebuie, să mănânc ce trebuie, sper să-mi revin, să mă tratez și să reîncep cu forțe noi", a spus cântăreața în drum spre spital.

 

Citește și:

Scandal între Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani: «Să-l ferească Dumnezeu»

Margherita și-a ieșit din minți la Asia Express. Și-a vărsat nervii pe Iuliana Luciu: «Mă apucă spumele»

Cine este Ana Morodan, «contesa digitală» de la Asia Express

Cine este Oase, partenerul lui CRBL de la Asia Express. Care e numele lui real

 

 

 

 
 
Loading...