Lacrimi și durere în sufletul lui Nelu Ploieșteanu (67 de ani) și al soției sale. Asta din cauză că cei doi părinți îndoliați îl plâng pe Mihăiță, unicul băiat care s-a stins din viață sâmbătă, la 32 de ani. Tânărul a avut o viață grea din cauză că a fost imobilizat la pat din copilărie. Tot necazul a pornit de la un vaccin.


Printre persoanele care au venit să își ia rămas bun de la băiatul artistului a fost și Maria Cârneci (64 de ani). Vedeta și-a găsit cu greu cuvintele când am întrebat-o despre familia îndoliată: “Eu sunt prietenă bună cu Nelu și cu soția lui. Îți dai seama că atunci când îți piere un vecin sau cineva drag nici nu ai cuvinte,dar când îți pierzi propriul copil pe care ei l-au iubit și l-au divinizat nu se poate spune ce simți. Ea ca mamă s-a luptat și s-a chinuit să îi trăiască copilul, o apreciez foarte mult peste asta. Îi înțelegea limbajul și fiecare gest al lui. Sunt rupți de durere, sunt niște oameni pe care eu îi apreciez foarte mult”.

img_5156.jpg

foto
Maria Cârneci a participat la priveghiul singurului fiu al lui Nelu Ploieşteanu, Mihăiţă
Foto:Click!

De asemenea, îndrăgita cântăreață de muzică populară, Maria Cârneci ne-a mărturisit că Nelu Ploieșteanu, cât și restul familiei îndoliate nu au cerut ajutor financiar din partea colegilor de breaslă.

img_5201.jpg

Foto
Nelu Ploieşteanu şi soţia sa sunt răpuşi de durere
Foto:Click!

“Ei dacă au avut probleme financiare să știți că niciodată nu au cerut sprijinul cuiva. Se pot descurca, dar normal că fiecare face ce simte și ce poate, dar dacă vrei să dau o mână de ajutor nu trebuie să te lauzi. Ei sunt niște oameni demni și foarte corecți  din punctul meu de vedere, nu i-am auzit niciodată să se plângă. Fiecare are demnitatea lui, cum s-au descurtat 32 de ani cu medicamente, cu atâtea spitalizări și nu au apelat la nimeni, nu cred că acum o vor face. Sunt prea corecți ei ca oameni ca să facă ei asta. Ei personal nu au cerut niciodată ajutorul la nimeni”, a conchis pentru Click!, îndrăgita artistă.

img_5217.jpg

Foto
Maria Cârneci a încurajat-o pe prietena sa, Elena Ploieşteanu
Foto: Click!
Loading...