După ce a încheiat scandalul cu Marcel Toader (55 de ani), Maria Constantin (31 de ani) a pus acum tunurile pe Ciprian Tapotă, primul ei soţ, cu care are un băieţel. Cum bărbatul, care îl are în custodie pe Codruţ (8 ani), nu este de acord ca Maria să plece cu copilul în vacanţa de peste graniţă, solista îl ameninţă cu armata de avocaţi.


De-abia încheiase cu drumurile la tribunal după ce a divorţat de Marcel Toader, că Maria e nevoită să o ia de la capăt. De data aceasta, cu primul soţ, cântăreţul de muzică populară oltenească Ciprian Tapotă, cu care are un băieţel, Codruţ, în vârstă de 8 ani. După cum se ştie, Maria şi Ciprian au avut mereu altercaţii pe această temă, solista fiind acuzată de primul ei soţ că nu-şi respectă îndatoririle faţă de copil. Iată că de data aceasta s-au inversat rolurile, iar cea care îl pune la colţ este chiar cântăreaţa. Maria a vrut să-şi ia copilul în vacanţa programată, dar s-a lovit de un refuz categoric din partea tatălui micuţului. Pentru că, după divorţul lor, Codruţ a rămas în custodia lui Ciprian, Maria are nevoie mereu de o procură atunci când vrea să-l ia cu ea, peste graniţă. Dar Ciprian se încăpăţânează să semneze actele necesare.

12-13-vedete-9.jpg

Maria vrea să-l ducă pe Codruţ într-o vacanţă în Grecia

 

Disperată, ea va apela la ajutorul avocaţilor: ”Este normal să vreau să-l iau pe băiat lângă mine, dar mai durează lucrul ăsta! Primul soţ nu vrea să îmi dea băiatul în iulie ca să plec cu el în străinătate, în vacanţă. Vreau să plecăm timp de o lună prin mai multe ţări: Grecia, Turcia şi Bulgaria”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Maria Constantin.

Artista e decisă să-şi facă dreptate în tribunal pentru că îi este încălcat un drept, aşa că Ciprian Tapotă s-ar  putea trezi cu un proces pe cap. În plus, artista mai susţine că fiul ei este exploatat de tată: ”Dacă nu se răzgândeşte în termen de 15 zile îl voi da în judecată, deja am vorbit cu avocata mea, Oana Anghel. Cine îşi face imagine pe spatele copilului, eu sau primul meu soţ? El îl ia sâmbăta, noaptea, la nunţi, atunci când are cântări. Îl pune să cânte de faţă cu toţi la vioară. Un copil de vârsta lui trebuie să doarmă noaptea”, a mai povestit Maria Constantin pentru Click!

Contactat telefonic în urma acestor acuzaţii dure, Ciprian Tapotă, fostul soţ al Mariei Constantin, ne-a spus: ”Am probe monstruoase împotriva Mariei Constantin. Eu nu-i dau copilul. Ea mă poate da în judecată şi poate să spună ce vrea. Copilul stă acasă, minte când spune că îl iau la nunţi”.

 

Deşi a divorţat în urmă cu un an de pictoriţa Carmen Olteanu, Mădălin Voicu a dat-o în judecată pentru a stabili un program de vizită cu cei doi băieţi ai lor, Ştefan şi Ioan. Miercuri, 16 mai, ei au un nou termen, la tribunal. ”La notar am stabilit chestiuni sumare, în sensul că ne înţelegem cum şi când ne împărţim statul cu copiii, dar eu nu am reuşit să mă înţeleg cu mama lor. Pentru că ea a impus, nu s-a înţeles cu mine. Eu fiind un om foarte ocupat, pot lua băieţii doar în anumite zile şi nu când doreşte ea, mai ales că ei stau la ea, şi nu la mine, deşi avem custodie comună. Divergenţele apar când mă obligă să-i iau când doreşte ea şi nu pot eu”, a declarat la începutul anului, pentru Click! celebrul dirijor şi violonist.

 

 

 
 
Loading...