Ori este foarte mândră de noua cucerire, ori vrea să-i dea peste nas fostului soț, cert este că Maria Constantin nu pierde deloc timpul și se bucură de viață și de noul bărbat de lângă ea. Și vrea ca toată lumea să afle asta.


”Să fie verde, așa cum mi-a recomandat astrologul”, a scris Maria Constantin în descrierea unei poze în care se ține de mână cu un bărbat. Cu siguranță este vorba despre un tinerel, după descrierea metaforică folosită de cântăreață. Se pare că aceasta nu a stat să-și lingă rănile după divorțul de Marcel Toader, și a văzut această ocazie mai degrabă ca o eliberare.

 

Marcel Toader şi Maria Constantin au divorţat la finalul lunii ianuarie. Separarea a avut loc în mare secret, la notar. În ultimele şase luni, fostul sportiv a acuzat-o pe interpreta de muzică populară că l-a înşelat în mai multe rânduri.  

Îi cere despăgubiri lui Marcel

După cum se ştie, în decurs de patru luni, fostul ei soţ a acuzat-o de infidelitate, pe micul ecran, i-a adus până şi lenjeria intimă  la tv, apoi a mers în satul ei natal şi i-a aruncat peste gard sacii cu lucrurile personale, circ la care acesta a chemat poliţiştii. Carmen Constantin, mama vedetei, a ajuns, în urma acestui circ, la spital. Pentru toate acestea, Maria Constantin vrea să fie pedepsiţi cei care i-au făcut rău.

”Timp de patru luni Maria a fost bombardată la un post tv cu injurii şi jigniri de către Marcel Toader, dar şi de alte persoane. Din păcate, acest scandal i-a provocat multă suferinţă şi i-a afectat imaginea pe ambele planuri, şi pe cel personal, dar şi pe cel profesional. Mama Mariei putea să moară. Starea ei de sănătate s-a agravat în acest timp. Ne vom prezenta cu dovezi şi martori”, au mai spus surse de încredere din anturajul Mariei, pentru Click! Cântăreaţa de muzică populară are încredere că va reuşi şi de această dată, şi se bucură că a câştigat prima bătălie cu fostul soţ.

Ea nu a ieşit public să-şi combată soţul, ci a adus dovezi grele la dosar, care l-au făcut pe acesta să renunţe la proces: poze cu Marcel Toader gol –puşcă, discuţii extrem de indecente cu femei pe care încerca să le agaţe. În plus, a solicitat şi jumătate din câştigurile încasate de el la televiziune, pentru a o defăima, aproximate la 65.000 de euro.    

Loading...