În sfârşit, a reuşit! Maria Marinescu e ca şi divorţată. Creatoarea de modă s-a prezentat, ieri, în faţa judecătorilor cu dovada că soţul ei, francezul Frank Colin, aflat de doi ani după gratii, este de acord cu desfacerea căsătoriei.


Mai bine de un an, atât i-a trebuit Mariei Marinescu Colin (36 de ani) să obţină hârtiile necesare pentru a deveni o femeie liberă. Ea a adus, ieri, magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 1 acordul necesar desfacerii căsătoriei, semnat de soţul ei, Frank Colin (41 de ani), şi de un avocat din Franţa. Maria a cerut nu numai să se separe legal de soţ, care este arestat în Franţa sub acuzaţia că ar fi capul une reţele de trafic de cocaină, ci şi custodia exclusivă a fiului lor, Levin, în vârstă de 5 ani. Şi asta nu e tot.

Dacă până nu demult era hotărâtă să-i poarte în continuare numele soţului, acum ea s-a răzgândit. Maria vrea să revină la numele care l-a avut anterior căsătoriei, cel de Marinescu. A avut însă grijă ca francezul, care i-a redat în sfârşit libertatea, să obţină un program prin care să păstreze legătura cu băiatul lor şi să plătească o sumă infimă pentru pensia de întreţinere a acestuia. Şi asta pentru că Frank Colin nu are în prezent nici un venit, iar pensia cu care va contribui la creşterea lui Levin va fi stabilită de instanţă în funcţie de venitul minim pe economie.  După ce judecătorul a ţinut să se lămurească în legătură cu situaţia în care se află Frank Colin, care este şi acum în puşcărie, Maria a ieşit grăbită din judecătorie. Ea nu mai are de făcut decât să aştepte decizia instanţei privind desfacerea căsătoriei sale cu bărbatul cu care se vedea alături până la adânci bătrâneţi şi care acum riscă 25 de ani de puşcărie.

 
 
Loading...