Creatoarea de modă nu a depus la dosar acordul lui Frank Colin, aflat în închisoare în Franţa.


Nu divorţează aşa uşor. Chiar dacă anunţa că s-a înţeles cu soţul ei în privinţa separării, Maria Marinescu mai are de aşteptat până când va deveni o femeie liberă. Şi asta pentru că nu a reuşit să obţină acordul scris al lui Frank Colin, aflat în puşcărie.

La un an de când Frank Colin (41 de ani) a ajuns într-o închisoare franceză, fiind acuzat de trafic internaţional de droguri, Maria Marinescu (35 de ani) a luat o decizie dureroasă.

În 4 martie, a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere pentru desfacerea căsătoriei, prin acord. Se înţelesese cu soţul ei să-i păstreze numele, cum să împărtă averea familiei, iar copilul lor, în vârstă de 3 ani, să rămână în grija mamei.

“Având în vedere că avem un copil pe care amândoi dorim să îl protejăm şi încercăm să îl ţinem cât mai departe de realităţile complicate ale vieţii, am decis cu câteva luni în urmă, de comun acord, să divorţăm”, declara atunci Maria Marinescu. Ceea ce părea un divorţ rapid, s-a dovedit însă unul greu de realizat.
În loc să fie liberă, aşa cum şi-a dorit, rămâne în continuare o femeie căsătorită, cel puţin până la toamnă. Din 28 mai, de la primul termen fixat de judecători, creatoarea de modă nu a reuşit să depună la dosar toate documentele necesare. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, când judecătorii au amânat din nou procesul cerând, din nou, acordul scris al francezului, în original. Şi ca să aibă timp să-l obţină, magistraţii au stabilit următorul termen abia pe 10 septembrie. 

Colin, în puşcărie din martie 2013

Maria Marinescu şi Frank Colin s-au căsătorit în 2009 şi au împreună un băieţel. În martie 2013, Frank Colin a fost trimis după gratii la Paris, sub acuzaţia că ar fi capul unei reţele de trafic de droguri. Pe data de 20 martie, autorităţile din Punta Cana, Republica Dominicana au verificat un avion, care transporta aproape 700 de kilograme de cocaină. Au fost facute 38 de arestări, printre inculpaţi aflându-se şi ­autorităţi vamale, dar şi Frank Colin, despre care s-a spus că a fost cel care a pus avionul la dispoziţia ­traficanţilor de droguri.

 
 
Loading...