O nouă modă printre avânt printre vedete. Este vorba despre liftingul facial cu fire resorbabile, o metodă de conturare a feţei non-invazivă, la care a apelat recent şi prezentatoarea tv Maria Simion. Vedeta de televiziune era nemulţumită de forma mandibulei şi voia o corectare în această zonă, dar nu îşi dorea să facă injecţii, ci posibilitatea ca dorinţa ei să devină realitate fără prea mult efort.


Intervenţiile estetice au fost şi sunt la mare căutare printre vedetele autohtone care vor să oprească timpul în loc. Maria Simion (37 de ani) s-a supus recent unei conturări cu fire resorbabile prin care a vrut practic să-şi subţieze zona mandibulei. Nemulţumită de ceea ce vedea în poze şi la filmări, prezentatoarea a vrut o corectare şi a obţinut-o în doar câteva minute cu ajutorul câtorva fire, care înlocuiesc cu succes liftingul clasic. 

Procedura poartă denumirea de “slimming face”, iar vara aceasta a fost la mare căutare printre doamne şi domnişoare. "Intervenţia efectuată la noi în clinică se numără printre cele mai solicitate având în vedere efectele ei maxime de conturare mandibulară. Se obţine subţierea părţii inferioare a feţei, sub anestezie locală, pe baza de lidocaină. Materialul acestor fire este polidioxanona şi este 100% compatibil cu organismul uman astfel încât nu există efecte adverse. Firele se resorb, iar la aproximativ o lună, pacienta poate repeta procedura. Se pot pune până la 100 de astfel de fire la nivelul feţei, iar pentru  

liftingul fesier, de sâni sau diminuarea aspectului de celulită se folosesc până la 200 de astfel de fire", a explicat Mădălina Brânduşeşcu, manager la o clinică de estetică din Capitală. 

 
 
Loading...