Telenovela care i-a avut ca protagoniști pe Marian Mexicanu și familia Lincan pare că are o continuare într-un alt plan. Deși a divorțat de Paula Lincan și a încercat să-și refacă viața cu Gina Gesser, o femeie care trăiește în Elveția, lăutarul s-a hotărât asupra unei fete mai tinere, Ana Maria Stoian, care este de o vârstă cu fiul artistului.


Cu toate că au trecut prin foc și sabie pentru a fi împreună, Ana și Marian și-au spus adio vineri (13 mai), chiar cu câteva ore înainte de a participa împreună la emsiunea "Teo Show". Tânăra de 24 de ani nu a mai apărut la Kanal D, ci a luat deja drumul Greciei, unde are trei locuințe.

Separarea a avut loc din cauza conflictelor pe care femeia le-a tot avut în ultimul timp cu Edi, fiul lui Marian, ceea ce l-a făcut pe lăutar să ia o decizie care a pus familia de sânge pe primul loc: "Acum câteva ore ne-am despărțit. Nu e ploaie de vară. La mine, când plouă, plouă. Dacă aș fi pus să aleg între orice persoană și copiii mei, îi aleg pe copii. Ei sunt tot ce am pe lume și rămân lângă ei orice s-ar întâmpla. Au fost discuții aprinse între Ana și Edi, fiul meu. Iubirea pentru copiii mei este atât de mare, încât și dacă rămân singur la 43 de ani, nu mă deranjează. Rămân cu copiii. Nu o să mă împac cu fosta soție. Nu are nicio legătură. Dacă Ana ar înțelege programul nostru, ne împăcăm", a declarat Mexicanu în fața lui Teo Trandafir.

 
 
Loading...