De când au devenit părinţi, Oana Mizil şi Marian Vanghelie nu se mai dezlipesc de fetiţa lor, Maria, în vârstă de 4 anişori. Ba şi-au schimbat şi destinaţiile de vacanţă, căci acum nu mai merg în locuri exotice, ci în parcuri de distracţii sau pe plaje pentru copii, dotate cu tobogane şi trambuline gonflabile. Fotoreporterii Click! le-au surprins pe cele mai importante femei din viaţa fostului primar la plajă, în Mamaia.


Ca ieri, fostul primar de la Sectorul 5 plângea de fericire că a devenit din nou tătic. Pe 3 septembrie, fetiţa lui Marian Vanghelie şi a Oanei Mizil împlineşte deja 4 anişori şi este foarte inteligentă pentru vârsta ei, întrucât părinţii au ţinut să îi asigure accesul la o mulţime de lucruri care au dezvoltat-o armonios.

2_2-3col.jpg

Soţia lui Marian Vanghelie s-a mai rotunjit puţin din cauza tratamentelor de fertilizare

Micuţa vorbeşte limba engleză la fel de bine ca româna, este în permanenţă supravegheată de două bone filipineze şi a fost plimbată prin locuri selecte din ţară şi străinătate. După ce Maria a apărut în viaţa lor, Vanghelie şi Oana şi-au schimbat destinaţia de vacanţă. Au dat Alpii francezi şi luxoasa Elveţie pe parcurile de distracţii pentru copii. Spre exemplu, pentru că prinţesa lor este fan desene animate cu Purceluşa Peppa, anul acesta au fost cu toţii la ”Peppa Pig World”, din Anglia, un parc dotat cu 70 de plimbări şi atracţii, cu tematica celebrelor personaje din serialul cu simpaticii purceluşi.

2_3-3col.jpg

Bunica şi bonele n-o scapă din ochi pe micuţa Maria

Weekendul trecut au preferat distracţia la mare, pe litoralul românesc şi au fost însoţiţi de tot familionul: soacra lui Vanghelie şi bonele filipineze. Fotoreporterii Click! au surprins imagini în timp ce se relaxau pe şezlonguri. Mama şi bunica s-au jucat cu nepoţica sub o umbrelă, iar bonele supravegheau atente cu ochi de vultur.

După cum se poate observa, Oana nu se dezlipeşte de micuţa blondă cu ochi albaştri, este efectiv topită după ea şi chiar îşi asortează costumul de baie după cel al micuţei. Bunica este atentă să o acopere cu un prosop atunci când iese de la bălăceală. Soţia lui Marian Vanghelie s-a mai rotunjit puţin, iar motivul ar fi tratamentele de fertilizare pe care le face la celebrii medici Dan Tutunaru şi Mioara Matei. Venirea Mariei în viaţa lor le-a adus multă fericire, iar acum Oana îşi mai doreşte copii. Încă doi dacă o vrea Dumnezeu. Până când această dorinţă se va îndeplini, frumoasa mămică se bucură de comoara sa.

Fostul primar a avut probleme cu legea

2_5-2col.jpg

Vanghelie şi-a dus fiica la ”Peppa Pig World”, din Anglia

Marian Vanghelie a fost arestat în data de 14 martie 2015 în dosarul în care este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu şi spălare de bani. Potrivit procurorilor DNA, în perioada 2006 - 2014, fostul edil ar fi cerut şi primit de la omul de afaceri Marin Dumitru foloase materiale în valoare de peste 30 de milioane de euro. În schimbul acestui comision, ce reprezenta 20% din încasări, edilul l-ar fi ajutat pe afacerist să semneze mai multe contracte cu Primăria. 

2_6-vila-2col.jpg

Vila familiei, de pe malul lacului Snagov

Acesta a fost eliberat din arestul preventiv după aproape 5 luni, în 10 iulie 2015. „Mă simt puțin mai echilibrat. Mai echilibrat în sensul că am făcut un remember asupra greșelilor pe care le-am făcut, dar în sensul cel mai bun”, a declarat Marian Vanghelie la eliberare. Acum, fostul primar şi familia locuiesc retraşi la vila din Snagov, de pe malul lacului şi nu mai sunt implicaţi în politică. Vanghelie mai are un fiu cu prima soţie, Charlotte, Alexandru, student la Boston (SUA) .

Loading...