Ne-am obișnuit atât de mult cu Mariana Bitang și Octavian Bellu în preajma aparatelor de gimnastică, încât ne este greu să ni-i închipuim altfel decât în treningul naționalei, chiar dacă cei doi nu mai sunt de mult antrenorii lotului României. Miercuri seară, cei doi au bifat o apariție la patru ace, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Faci sau Taci”.


Mariana Bitang (56 de ani) și Octavian Bellu (68 de ani) au venit s-o susțină pe fosta lor elevă, Sandra Izbașa, acum actriță în comedia ”Faci sau taci”, regizată de Iura Luncașu.

Cei doi antrenori de legendă ai gimnasticii românești au respectat cerințele unei apariții pe covorul roșu. Bitang a optat pentru o ținută complet neagră, rochie până la nivelul genunchilor și haină scurtă din blană, pantofi stiletto din piele întoarsă și geantă de umăr cu lanț. Pentru un efect de strălucire, fosta antrenoare a lotului național de gimnastică a ales un colier masiv auriu. Bellu a ales un costum bleumarin cu cămașă bleu, descheiată la ultimul nasture, și pantofi negri.

mariana-bitang-octavian-belu.jpg

mariana bitang, octavian bellu, larisa iordache si elisabeta lipa la premiera filmului faci sau taci
Mariana Bitang și Octavian Bellu, alături de Elisabeta Lipă și Larisa Iordache la premiera filmului ”Faci sau taci”
foto: Sever Gheorghe

 

Mariana Bitang și Octavian Bellu s-au căsătorit în 2009, după câțiva ani de relație clandestină

Mariana Bitang și Octavian Bellu s-au îndrăgostit la Deva, în cantonamentul lotului național de gimnastică, pe vremea când amândoi erau căsătoriți cu altcineva. Bellu a divorțat din 2000, după mai mulți ani de viață dublă, alături de soția și de fiica sa, pe de o parte, și alături de Mariana Bitang, pe de altă parte.

În 2005, când povestea relației lor a devenit publică, Mariana Bitang a negat vehement. ”Sunt mândră că fac cuplu cu Octavian Bellu! Însă doar pe podiumurile olimpice, mondiale și europene. Vă spun sincer, mă numesc Mariana Bitang și, în ciuda a ceea ce ar vrea să audă unii, n-o să fiu niciodată doamna Bellu”, declara Bitang la vremea respectivă în Pro Sport.

Cei doi au devenit, totuși, soț și soție în 2009, în maximă discreție. Dacă fiica lui Octavian Bellu, Iolanda, nu a părut s-o accepte niciodată pe nou asoție a tatălui ei, fiul Marianei Bitang, rămas cu tatăl lui după divorț, a păstrat o relație bună cu mama lui. ”Avem o relaţie de amiciţie, civilizată, bazată pe respect. E mama copilului meu şi aşa va rămâne. Băiatul stă cu mine, la Arad, dar merge destul de des şi la Bucureşti, pentru a-şi vedea mama”, declara în 2009 Viorel Bitang, la momentul respectiv manager general al CSM Arad.

Filmul ”Faci sau taci”, o comedie spumoasă

Miercuri seară, 13 martie, echipa filmului ”Faci sau Taci” a pășit pe covorul roşu de la Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City, în frunte cu regizorul Iura Luncaşu şi actorii Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia, Ana Baniciu, Oana Moşneagu, Cristina Visterneanu, Monica Bârlădeanu şi Horia Brenciu.

echipa-taci-sau-faci

o parte din echipa taci sau faci
O parte din echipa "Taci sau faci"

 

Povestea comediei,"Faci sau taci” aduce în prim plan câţiva funcţionari români care primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor se limitează la hola, mamacita, Shakira, Pique. O echipă de 6 fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, un funcţionar plin de pofte carnale, cu toţii se pun în mişcare.

Se instalează tabăra de operaţiuni şi se aplică planul: fetele, care mânuiesc armele la fel de bine cum mânuiesc rujul, trebuie să intre sub acoperire într-un semi-bordel, o casă conspirativă de tranzit unde sunt ţinute ostaticele în drumul spre Rusia sau Serbia.

 

Citește și:

Ana Baniciu "s-a caftit" în filmul "Faci sau taci"

Giulia Anghelescu şi-a sacrificat familia pentru cariera de actriţă: «Am stat o lună departe de casă»

 

 

 
 
Loading...