Mariana, una dintre cele mai bătăioase concurente de la "Exatlon", nu are o viață deloc ușoară. Nu s-a îmbogățit în urma participării la emisiune, ci chiar se chinuie și cu cheltuielile zilnice, dar nu vrea să se lase de sport. Iubește atletismul și vrea să reprezinte România cât mai bine cu putință pe oriunde merge.


Mariana a povestit la Kanal D că l-a visat pe Gigi Becali după ce a văzut o emisiune în care acesta povestea prin ce a trecut cât a fost închis. Povestea latifundiarului din Pipera a impresionat-o pe "Războinică", așa că, după ce a văzut materialul cu pricina, a visat că Becali era la ea acasă și îi admira peretele cu medalii.

Fosta concurentă a povestit cât de greu îi este să ajungă la competiții, așa cum s-a întâmplat și la cea mai recentă, în Austria, unde a ajuns cu ajutorul unor prieteni care i-au donat bani. Mariana nu-și mai poate plăti chiria garsonierei în care stă, pentru că își dă toți banii pe competiții. Visul ei este să dețină propria locuință. 

 

Cei de la "Wowbiz" l-au contactat pe Gigi Becali pentru a-i cere ajutorul în cazul Marianei, iar omul de afaceri i-a transmis că o așteaptă la el pentru a discuta și a vedea ce poate face pentru atletă.

 

Loading...