Mariana Moculescu (48 de ani) trăiește de ceva ani în afara țării, dar asta nu i-a oferit liniștea mult dorită. Trecutul o urmărește, iar Cristi Marin, fostul ei iubit, nu mai contenește cu dezvăluirile și acuzele.


După ce a acuzat-o pe fosta soție a compozitorului Horia Moculescu că a făcut sex pe bani, Cristi Marin nu se oprește din a da din casă. Acum susține că, în urmă cu trei ani, le-a lăsat gravide pe Mraiana și pe Nidia, fiica acesteia, și că ambele ar fi făcut avort. Mai mult, bărbatul a publicat și imagini din intimitate.

"Ședință foto TOPLESS in EXCLUSIVITATE cu Mariana Moculescu când era gravidă! Mariana era însărcinată în luna a treia cu mine, în 2013. Nu a putut să țină sarcina din cauză că a avut o extrauterină! In același an am lăsat-o pe Nidia însarcinată și tot în luna a treia! Ea a facut un avort medicamentos! Dupa această ședință foto din casa din Brezoianu a urmat să facem sex nebun pe ritmuri de Beethoven în studioul lui Horia Moculescu, pe pian ș.a.m.d. P.S. Azi puteam să am doi copii nebuni, de trei anișori, și cu mama și cu fiica (Mariana si Nidia)", a scris Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, pe Facebook, unde a publicat și două imagini grăitoare în care Mariana are sânii pe afară, mâna pe burtă și chipul acoperit de un voal.

moculeasca.jpg

mariana moculescu
Cristi a făcut publice poze indecente cu Moculeasca
Foto: arhivă personală

mariana_moculescu.jpg

mariana moculescu
Mariana Moculescu ar fi fost însărcinată cu Cristi Marin
Foto: arhivă personală
Loading...