Marius Elisei, soțul Oanei Roman, a suferit recent o intervenție chirurgicală la picior, în urma unui accident la fotbal. Acesta, împreună cu soția și cu fiica lor, Isabela, au apărut în cadrul unei emisiuni la Antena Stars, pentru a da câteva detalii despre operație. În transmisiune directă, din confortul locuinței sale, Marius a susținut că se simte foarte bine și că face progrese în ceea ce privește recuperarea post-operatorie.


Marius Elisei a fost nevoit să se opereze la picior, la începutul acestei săptămâni, după ce s-a accidentat la fotbal. Doctorul i-a sugerat să facă intervenția chirurgicală imediat, însă acesta a trebuit să fie prezent la petrecerea de celebrare a patru ani de căsnicie alături de Oana. Imediat după eveniment, Marius a intrat în operație, iar lucrurile au decurs bine.

În prezent, acesta se recuperează rapid și nu există complicații. „Se recuperează neaşteptat. El s-a operat luni. Când a văzut doctorul cum se recuperează a rămas uimit de progresul extraordinar făcut în doar trei zile. Nu trebuie să forţeze că i se umflă piciorul. A fost complicat că am făcut drumuri la spitale, acolo nu prea merg lifturile. M-am împărţit şi cu Isa, am fost şi la muncă, a trebuit să mă împart în şapte locuri, dar m-am descurcat”, a susținut Oana Roman.

oana_roman_marius_elisei_spital.jpg

Marius Elisei are parte de o recuperare rapidă
Foto: Captură Antena Stars

Marius a scăpat de durerea la picior pe care a resimțit-o timp de două săptămâni, în urma accidentării. În prezent este nevoit să facă exerciții de recuperare, dar starea piciorului este una bună. „Nu puteam să stau departe de Isabela și de Oana. Am făcut tot posibilul să vin repede acasă. Luni şi marţi au fost cele mai grele zile. Mă pregătesc pentru „Asia Express”. Mă simt foarte bine”, a spus Marius Elisei, la emisiunea Răi da’ buni.

Loading...