Toată crema PRO TV-ului, în frunte cu câştigătorii Marius Manole şi Olesea Nespeac, s-a strâns luni seara, 8 mai, la un restaurant din Bucureşti, pentru un chef de pomină. După 10 săptămâni de chin, vedetele de la “Uite cine dansează!” au scăpat de antrenamente şi emoţii, aşa că s-a dat liber la şampanie şi la şaorma.


Luni, 8 mai, s-a jucat ultimul act la “Uite cine dansează!”, show care a debutat la PRO TV pe 6 martie. În ring i-aţi văzut pe finaliştii Liviu Teodorescu, Alex Velea şi Marius Manole, iar acesta din urmă a reuşit, alături de coregrafa Olesea Nespeac, să-şi adjudece trofeul şi premiul de 100.000 de euro. Banii au mers însă toţi către fundaţia “Hope and Homes for Children”.

m212-13-vedetete-foto-2-25-col.jpg

Andreea Esca şi Andreea Marin s-au întreţinut toată seara

 

Astfel, după 10 emisiuni live, antrenamente istovitoare, emoţii şi accidentări, petrecerea de luni seară a venit la fix. Vedetele PRO TV şi-au dat întâlnire la restaurantul Caju din Bucureşti, unde patron este un fost concurent din emisiune, chef Joseph Hadad.

Acesta i-a omenit pe invitaţi cu bucate alese, “curcubeu pe cerul gurii”, cum spune simpaticul Mihai Bobonete într-o reclamă celebră.

Şaorma, făcută după o reţetă specială, marocană, zacuscă cu roşii şi usturoi, desert arăbesc pe bază de lapte, smântână şi sirop de rodie, humus, salată de vinete etc. Andreea Esca şi soţul ei, Alexandre Eram, au fost foarte încântaţi de ospăţ, aşa că au pus fotografii cu mâncarea pe reţelele sociale.

m312-13-vedetete-foto-3-2-col.jpg

Şaorma la metru, specialitatea lui chef Hadad

Marius Manole a câștigat «Uite cine dansează»

marius12.jpg

marius manole si olesea miculea
Marius Manole și Olesea Miculea au câștigat "Uite cine dansează"
Foto: captură Pro Tv

Actorul Marius Manole și soliștii Liviu Teodorescu și Alex Velea, alături de partenerele lor, și-au propus să realizeze un spectacol de excepție și le-a ieșit din plin. Jurații Andreea Marin, Gici Căciuleanu, Mihai Petre și Florin Călinescu au avut o misiune mai ușoară decât în emisiunile precedente, îhntrucât nu au mai notat momentele de dans. Sarcina desemnării perechii câștigătoare a fost misiunea celor de acasă, care au votat prin SMS-uri.

Toți concurenții eliminați au fost în platou pentru a-I sprijini pe cei rămași în marea luptă.

UPDATE: Marius Manole a câștigat "Uite cine dansează"

Cea mai votată pereche și câștigătoarea primului sezon "Uite cine dansează" este cea formată din Marius Manole și Olesea Nespeac Miculea . Ei au plecat acasă cu trofeul și au avut marea șansă de a dona 100.000 de euro către Hope and Homes for Children.

Finala «Uite cine dansează»: Alex Velea și Ecaterina Dosan

velea.jpg

alex velea ecaterina dosan
Alex Velea și Ecaterina Dosan
Foto: captură Pro Tv

 

Cei care au deschis seara finalei au fost Alex Velea și Ecaterina Dosan, care au plutit pe ringul de dans pe o melodie de-a Larei Fabian. Au combinat două stiluri de dans: vals lent și rumba.

"Noi suntem câștigătorii, putem spune de pe acum. Ne-am dorit această finală încă de când am intrat aici. Am arătat că suntem muncitori, am lucrat cu un coregraf care m-a ajutat să mă autodepășesc", a pus Alex, încrezător, dar și mândru de partenera lui.

Finala "Uite cine dansează": Marius Manole și Olesea Nespeac Miculea

marius.jpg

marius manole si olesea miculea
Marius Manole și Olesea Miculea
Foto: captură Pro Tv

 

"Am crezut că o să-mi fie foarte ușor, că mă mișc foarte bine, că sunt actor. Ei bine, nu a fost deloc ușor. Am avut un atelier gratis, de 13 săptămâni, cu un super coregraf", a declarat Marius Manole. Dansul cu Gigi Căciuleanu a fost momentul care i-a plăcut cel mai tare actorului, care a adăugat că-și dorește trofeul pentru partenera lui. Musicalul "Cocoșatul de la Notre Dame" a fost interpretat în mod magistral de cei doi, ajutați foarte mult de costume, machiaj, baletul emisiunii și decor.

Finala "Uite cine dansează": Liviu Teodorescu și Marica Derdene

liviu.jpg

liviu teodorescu marica derdene
Liviu Teodorescu și Marica Derdene
Foto: captură Pro Tv

 

"Nu accept ideea să intru într-un  proiect și să nu dau tot ce pot. Nu concep ideea să ies cu coada între picioare. Am trecut prin armată. La un moment dat nu mai suporta. A fost dur, dar am ajuns ca ceea ce facem să arate bine. Nu am fost niciodată în pericol de eliminare, dar nu măă culc pe o ureche", a spus Liviu, care a avut o misiune și mai grea decât ceilalți din cauza înălțimii. Solistul și partenera lor au interpretat un moment rupt din "Familia Adams".

Finala "Uite cine dansează": Marius Manole și Olesea Nespeac Miculea

marius1.jpg

marius manole si olesea miculea
Marius Manole și Olesea Miculea
Foto: captură Pro Tv

Energia nebună pe ritmuri rock i-a impresionat plăcut pe jurați.

Finala "Uite cine dansează": Alex Velea și Ecaterina Dosan

alex2.jpg

alex velea ecaterina dosan
Alex Velea și Ecaterina Dosan
Foto: captură Pro Tv

 

Pentru ultimul lor dans, Alex și Ecaterina au intrat în pielea lui Aladdin și a lui Jasmine și au pus în scenă un musical excepțional, plin de culoare și energie.

Finala "Uite cine dansează": Liviu Teodorescu și Marica Derdene

familie.jpg

liviu teodorescu marica derdene
Liviu Teodorescu și Marica Derdene, alături de familiile lor
Foto: captură Pro Tv

 

Cei care au încheiat primul sezon "Uite cine dansează", Liviu și Marica au plutit în pași de cha cha și slow fox. Pe fundal au rulat poze cu ei din copilărie în acord cu melodia celor de la One Direction, "Story of My Life". Finalul a fost de-a dreptul emoționant: cei doi s-au reunit cu familiile lor.

 

 

 

“Nimeni nu o face cum o facem noi” sau “Uite cine mănâncă”, au fost explicaţiile haioase date de Esca în dreptul imaginilor. De la masă nu a lipsit câştigătorul Marius Manole, juraţii Andreea Marin şi Mihai Petre, Smiley şi Pavel Bartoş, dar şi coregrafii din PRO TV. Marea absentă a serii a fost prezentatoarea Mihaela Rădulescu, nevoită să prindă avionul către Monaco. 

m412-13-vedetete-foto-4-2-col.jpg

Andreea Esca a venit cu soţul Alexandre Eram (stânga)

 

“Mi se pare unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au întâmplat în viaţă în ultimul timp, pe lângă faptul că sunt sănătos. Total neaşteptat pentru noi, imprevizibil acest premiu. Am intrat în concurs cu gândul că o să plec foarte repede şi s-a întâmplat să ajungem în finală şi să mai şi câştigăm. Sunt foarte emoţionat şi mi se pare o chestie excepţională”, ne-a declarat actorul Marius Manole. 

m512-13-vedetete-foto-5-2-col.jpg

Marius Manole a fost felicitat de toţi colegii

Onorariile finaliştilor, 10.000 de euro

Click! a aflat că onorariile le vor intra concurenţilor în conturi luna viitoare. Acestea nu sunt egale, pentru că s-a negociat cu fiecare vedetă în parte. Se aude că sumele luate de finalişti ar fi în jur de 10.000 € de persoană, plus bonus pentru câştigător.

 
 
Loading...