Fostul jurat al concursului muzical “Vocea României” (PRO TV) a închiriat Castelul Bran pentru ”Dracula’s Bran Castle Songwriting Camp by DeMoga Music”, eveniment în parteneriat cu Ultra Music. Marius Moga a reunit luna aceasta muzicieni din întreaga lume. El va compune muzică noaptea, după apus.


Tabăra muzicală, care se desfăşoară în perioada 21-25 octombrie,  reprezintă o premieră în România şi promite o experienţă unică, marcată de spiritul legendar al vampirilor şi de muzică nouă. 

14_6.jpg

În camere au fost amplasate studiouri de înregistrări

În această perioadă zidurile castelului Bran vor răsuna de note muzicale compuse de autori şi de artişti premiaţi, în cadrul celei mai mari tabere internaţionale de muzică din România, organizată de DeMoga Music şi de Marius Moga (37 de ani). Peste 50 de artişti, producători români şi internaţionali, s-au reunit la Bran pentru a crea amuzică în studiourile complet echipate şi amenajate în camerele castelului. 

De această dată, compozitorul şi-a propus să pună Transilvania pe harta internaţională a creaţiei muzicale cu cea mai provocatoare tabară de profil din Europa. 

14_5.jpg

Aici au loc şi şedinţe foto

Pentru a închiria castelul există mai multe oferte, preţul fiind confidenţial, în funcţie de eveniment. Castelul, care a fost construit în urmă cu peste 600 de ani, a fost vizitat de-a lungul anilor de Johnny Depp, Natalia Oreiro sau trupa RBD, unii filmând aici videoclipuri. Natalia a declarat atunci că s-a simţit un pic speriată de acest loc. Vlad Ţepeş a devenit un personaj de temut după ce scriitorul Bram Stoker l-a transformat în vampirul Dracula.

14_natalia-oreiro.jpg

Natalia Oreiro a filmat videoclip, în 2001

Alături de Moga se află Iuliana Beregoi, Randi, Nicole Cherry, Damian Draghici, colaboratori de top ai unor vedete internaţionale, printre care Damon Sharpe, care a compus piesa lui J.Lo “Love Don’t Cost A Thing”, Khaled Rohaim, care a lucrat cu Rihanna, Amfa Rose, LRS, Carl Lehmann şi Martin Rene, care  a lucrat cu Megan Trainor sau Snoop Dog. 

 

Loading...