O lună a tras Andreea Bălan după operaţia de cezariană prin care a adus-o pe lume pe fetiţa ei, Clara. Cântăreaţa a suferit complicaţii grave, care i-au pus viaţa în pericol şi a fost supusă ulterior la mai puţin de alte 3 intervenţii chirurgicale. După tot acest chin, solista este vizibil slăbită şi cu multe kilograme în minus, pe care le-a dat jos brusc din cauza problemelor de sănătate.


 

Andreei Bălan (34 de ani) i-a cam pierit zâmbetul de pe chip după cele 4 intervenţii chirurgicale prin care a trebuit să treacă în ultimele săptămâni. Miercuri seară, cântăreaţa a fost invitată la Antena 1, aceasta fiind prima ei apariţie publică după tot ce s-a  întâmplat. Blonda a povestit coşmarul care a început pe 4 martie. Atunci, vedeta a intrat în sala de operaţie optimistă, fără să bănuiască vreun minut că ar putea păţi ceva. La scurt timp după operaţia de cezariană, solista a suferit o hemoragie masivă, fapt ce i-a determinat pe medici să-i deschidă operaţia şi să facă o a doua intervenţie. 

andreea_balan.jpg

andreea balan antena 1
Andreea Bălan este mai slabă şi mai obosită după naştere
Foto: arhivă personală
 

"Am început să sângerez peste tot. Medicii şi-au dat seama că este embolie amniotică, acesată problemă de fapt mi-a provocat stopul cardiac. Operaţia a fost foarte complicată. Mi s-a făcut transfuzie de sânge. Eu nu îmi mai amintesc însă nimic. Am fost inconştientă două zile", şi-a început Andreea Bălan povestea.

La patru zile de la acest moment, cântăreaţa a plecat pe picioarele ei acasă, dar problemele au continuat. Din cauza unor hematoame formate, artista a ajuns de încă două ori pe masa de operaţie. "Ultima intervenţie a fost cea mai grea. Nexistând cateter (n.r. în coloana), ci doar o anestezie pe venă şi o operaţie complicată, când m-am trezit m-a durut cum nu m-a durut vreodată în viaţă. S-a curăţat şi ultimul hematom. Am stat din nou 24 de ore la terapie Intensivă. Nu pot să fac efort deloc. Stau în casă. Abia am venit la emisiune, aici la voi", a explicat artista.

Când se întoarce pe scenă Andreea Bălan 

Artista nu se mai grăbeşte să revină pe scenă şi nici nu îşi doreşte să o facă prea curând. Solista a explicat că încă două luni de acum înainte va rămâne acasă să se recupereze. "Acum o să aştept 4 luni ca să mă întorc pe scenă. De cântat, pot, pentru că nu mi+am pierdut vocea. Nu pot să fac prize şi acrobaţii cu Petrişor. În iunie o să încep concertele. Am slăbit este adevărat, dar burtică mai am. Nu s-a retras. Copii, practic nu cred că mai pot avea...", a adăugat Andreea Bălan lăsând în continuare loc speculaţiilor potrivit cărora medicii i-ar fi extirpat uterul ca să o salveze. În timpul în care va stat acasă, Andreea va pune la punct botezul Clarei, care va avea lor în luna septembrie.

Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea. Cuplul mai are o fetiţă, pe Ella Maya, în vârstă de 2 ani şi jumătate.     

 

Citeşte şi:

Andreea Bălan și soțul ei au ales numele fetiței din burtică. Solista naște în două săptămâni

Ce bine arată Andreea Bălan în luna a opta! Soţul a răsfăţat-o în oraş

Loading...