De câteva săptâmâni sunt zvonuri că Chef Adi Hădean nu va mai face parte din juriul emisiunii „MasterChef” de la Pro TV. Mai mult decât atât, surse din interiorul echipei de filmare au mărturisit că producţia show-ului este în întârziere şi că este posibil ca emisiunea să nu mai intre în grila de toamnă.


Emisiunea „MasterChef” a avut succes la public încă de la debut, însă parcă e blestemată. După ce a debutat în 2012 la Pro TV cu Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea în calitate de juraţi, aceştia au trecut în barca Antenei 1, după trei sezoane.

Noi juraţi desemnaţi au fost Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă zis FOA. Cei trei au făcut faţă cu brio două sezoane, ba chiar au avut mai mult succes la public decât foștii jurați. Se pare însă că minunea nu a durat prea mult, iar acum se zvoneşte că emisiunea trece din nou printr-un impas.

Surse din apropierea show-ului au declarat pentru Click! că Chef Hădean a fost sfătuit să renunţe la emisiune pentru alte contracte mai bănoase. ”Vinovată” de această schimbare de atitudine ar fi în mare măsură soţia chef-ului, care se ocupă îndeaproape de cariera acestuia.

Mai mult, se zvoneşte că Hădean ar avea oferte și de la alte televiziuni şi că ar fi tentat să le dea curs. În consecință, producătorii s-ar fi gândit să înlocuiască şi restul echipei de juraţi, însă până în acest moment nu au luat nicio decizie.

“Momentan, producătorii se gândesc să facă mai multe schimbări în show, dar toate aceste modificări i-au făcut să întârzie foarte mult filmările. Anul trecut pe vremea aceasta filmau deja de ceva vreme, anul acesta nici măcar nu au terminat preselecţiile. Mai au şi problema juraţilor, care nu sunt încă aleşi. Cei de la Pro TV îşi doreau să rămână echipa intactă, însă nu s-a putut. Asta îi va da peste cap şi este posibil să apară schimbări în grila de toamnă”, a mai spus sursa citată.

”E posibil ca Master Chef să fie difuzat anul viitor, în locul emisiunii Bake Off, care este programat atunci cu sezonul doi. Oricum, în grila de programe există foarte multe proiecte”, ne-au mai declarat sursele de pe platourile de filmare de la “MasterChef”.         

 

 
 
Loading...