Singura româncă ce are în palmares relaţii cu cei mai râvniţi actori de la Hollywood se aşază acum la casa ei. Mădălina Ghenea a ales până a cules şi a făcut-o bine. Matei Stratan, bărbatul pe care îl va face tătic primăvara aceasta, provine dintr-o familie bogată, a cărei avere e estimată la 300 de milioane de euro.


Primul iubit celebru al Mădălinei a fost ex-acționarul dinamovist Dragoș Săvulescu, acum producător de film. Doi ani au stat împreună, din 2009 până în 2011, aceasta fiind cea mai lungă relație a oltencei. În mrejele ei au mai picat, în ordine cronologică, Leonardo DiCaprio (2011), Adrien Brody (2011), Gerard Butler (2012-2013), Michael Fassbender (2014), Lewis Hamilton (2015), Philipp Pleine (2016). O colecţie de lux am putea spune, pentru că domnii de mai sus sunt şi frumoşi, şi bogaţi, şi cunoscuţi în toată lumea. Totuşi, dacă e să ne raportăm strict la numărul zerourilor din conturi, Matei Stratan îi bate la fundul gol pe foştii iubiţi ai Mădălinei, actorii Leonardo diCaprio (245 milioane $), Gerard Butler (30 de milioane $), Michael Fassbender (30 milioane $), Adrien Brody (10 milioane $) şi designerul german Philipp Plein (100 milioane €).

Tânărul avocat de 29 de ani provine dintr-o familie care are o avere estimată la 300 milioane €, proprietăţi în Londra, Toscana (Italia), Iaşi, Bucureşti, un parc auto impresionant, cu maşini de 200.000 € bucata, dar şi un iaht cu valoare istorică, ancorat în Grecia.

Madalina Ghenea sarcina, Madalina Ghenea iubiti, Hollywood, cu cine s-a iubit Madalina Ghenea, actori celebri

Mădălina Ghenea a văzut lumina zilei în Slatina şi şi-a început cariera de fotomodel la 15 ani. Însă abia în 2011 numele ei capătă rezonanţe internaţionale, după ce paparazzi o surprind în Sydney, la aniversarea lui Leo DiCaprio (40 de ani). Din iunie 2016 se iubeşte cu Matei Stratan, pe care îl va face tătic în această primăvara.

ghenea_plein.jpg

ghenea plein
Ghenea și Plein s-au iubit doar 38 de zile
Foto: arhivă personală
 
 
Loading...