Maya Ciosa a câștigat sezonul 2 din Vocea României Junior, iar antrenoarea ei, i-a luat un interviu pentru blogul personal. Maya își dorește să investească premiul tot în scop artistic, deoarece își dorește să devină o cântăreață cunoscută.


Maya Ciosa a intrat în posesia a 50 de mii de euro după ce a fost desemnată vocea României junior. Ea a făcut parte din echipa Andrei care a avut foarte mare încredere în ea și a dus-o până în finală.

„Cu siguranță o să-i investesc în carierea mea în domeniul muzical. Îmi doresc să îmi cumpăr mai multe instrumente, să îmi fac un studio de înregistrări și să lansez piese care să placă publicului”, a declarat Maya pentru andraonlie.ro.

Cine o susține pe Maya Ciosa cel mai mult în cariera de artist

„Familia m-a susținut cel mai mult în tot acest timp, în special tatăl meu. El este și cel mai mare susținător al meu. M-a ajutat și cu cele mai mici lucruri de care aveam nevoie, m-a încurajat și a fost alături în fiecare secundă a concursului. De acum vreau să fac și eu același lucru pentru el. Fără el nu aș fi putut să ajung câștigătoarea Vocea României Junior”, a declarat ea.

3763814222563645810437772797304022267068416n.jpg

Maya a cășstigat 50 de mii de euro de la ProTv
Foto Instagram

Andra este unul dintre artiștii ei preferați pentru care a avut de spus doar lucruri frumoase. „Cred că Andra a fost cea mai potrivită pentru mine. Ea m-a făcut să înțeleg că trebuie să dau tot ce am mai bun din mine ca să ajung unde îmi doresc… Am văzut cât efort depun Andra și echipa ei pentru mine și mi-am propus să fac astfel încât lucrurile să fie de partea mea. Numai la Andra mă gândeam când am auzit că sunt câștigătoarea Vocea României Junior. Eu sper că am făcut-o fericită și îmi doresc ca și pe viitor să fie mândra de mine. Andra merită!”, a continuat ea.

 
 
Loading...