Doi dintre artiștii trupei DJ Project, alături de managerul lor, au fost fost victimele unui accident de mașină produs luni, pe DN 7. Accidentul a avut loc în judeţul Vâlcea, în zona localităţii Milcoiu.


Patru persoane au fost rănite și au fost transportate de urgență la spital, în urma unui accident rutier produs luni seara, în zona localității Milcoiu, din judeţul Vâlcea. În accident au fost implicate un TIR încărcat cu paleți și două autoturisme, iar persoanele rănite sunt şoferul TIR-ului și membrii trupei DJ Project.

img-20170918-wa0000.jpg

TIR-ul s-a prăbuşit peste 2 maşini

Şoferul TIR-ului, care circula de la Pitești la Râmnicu Vâlcea, a pierdut controlul volanului, răsturnându-se pe sensul opus de mers, într-o curbă. Conducătorul auto, un bărbat de 56 de ani, a fost transportat la spital cu o plagă în zona gâtului și multiple leziuni în zona feței.

Potrivit unor surse din poliție, printre cei accidentați se află noua solistă a trupei Dj Project, Mira, veteranul Gino Manzotti și managerul formației. Gino s-a ales cu două coaste fracturate, Mira are o fractură de piramidă nazală și o fisură la una dintre vertebre, iar managerul trupei are un traumatism la coloana vertebrală, suferind o tasare de vertebră, au declarat surse medicale. În 2014, Mira a fost concurentă la Vocea României și a devenit membră oficială Dj Project, cu doar câteva zile în urmă. Pe 15 septembrie, pe pagina oficială de Facebook a trupei, a fost încărcată o fotografie cu Mira și, alături de ea, un mesaj de bun venit din partea colegilor de formație. 

 
 
Loading...