Trupa Bere Gratis a intrat în spiritul sărbătorilor. După piesa de dragoste "Iarna ne-a surprins îndrăgostiţi", la care băieţii au colaborat cu Elena Gheorghe, formaţia a schimbat complet registrul și a lansat marţi “Doar de Crăciun”, o melodie de stare, despre viață, pace și viitorul copiilor.


Videoclipulreaduce pe tapet un mesaj social actual, care capătă o intensitate mai mare odată cu apariția lângă Bere Gratis a mai multor copii, majoritatea dintre ei fiind elevii lui Miţă, de la școală lui de muzică, Voca School.

“Mă bucur că lansăm în preajma sărbătorilor de iarnă piesa și videoclipul «Doar de Crăciun», în colaborare cu Sprint Music. Piesa este despre viață, mai precis despre importanţa vieții în societatea actuală în care se pierd și se jertfesc vieți pentru cauze mai mult sau mai puțin umane! Dar niciuna nu poate înlocui un suflet de om! Este despre mediul în care ne creștem copiii, despre contextul politico-social al lumii, care se înarmează în pofida tuturor declarațiilor de pace și este și despre puritatea copiilor pentru care simbolul Crăciunului reprezintă cel mai frumos sentiment într-un an!”, a mărturisit liderul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu.

 

 
 
Loading...