Diana Şucu, în vârstă de 46 de ani, cunoscută din prisma prin prisma posturii de fostă prezentatoare de televiziune şi femeie de afaceri de succes, formează un cuplu de 15 ani cu omul de afaceri Dan Şucu, împreună cu care are doi copii. Data de 25 aprilie este una importantă în familia ei, întrucât această zi le oferă două motive importante de sărbătoare. Iată ce mesaj emoţionant i-a transmis soțului său cu ocazia împlinirii a 57 de ani, dar și a 15 ani de căsătorie!


Diana Șucu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Deși s-a retras din televiziune, iar toate încercările ei de a reveni pe sticlă nu au avut succes, Diana și-a găsit un nou domeniu de interes și îl ajută pe soțul săi în afacerile cu mobilă, domeniul care i-a adus acestuia notorietatea. 

Diana Șucu participă extrem de rar la evenimentele mondene, însă vorbește cu drag despre familia sa ori de câte ori are ocazia. Pe 25 aprilie, fosta prezentatoare a avut un dublu motiv de sărbătoare și a profitat de ocazie pentru a-i adresa un mesaj emoționant soțului său care a împlinit 57 de ani pe 25 aprilie, aceeași zi în care s-au logodit, în urmă cu 15 ani.

diana-sucu.jpg

diana sucu
Diana și Dan sărbătoresc 15 ani de căsătorie în aceeași zi în care el a împlinește 57 de ani
Foto Arhivă personală

"La mulți ani, iubitule! 25 aprilie, ziua noastră, ziua în care m-ai luat de nevastă! La mulți ani din nou, amândurora! I-am furat ziua de naștere, de ziua lui ne-am logodit", a scris Diana în descrierea a două fotografii în care apare alături de sărbătorit. În una dintre cele două imagini, Diana îl sărută afectuos pe cel care îi este partener de viață, dar și de afaceri de 15 ani și alături de care susține că a descoperit conceptul de suflete-pereche. 

Motivul pentru care Diana nu a revenit pe micul ecran 

diana-lascarescu-stiri-tvr2-2007.jpg

diana sucu
Diana Șucu nu s-a mai întors pe micul ecran după venirea pe lume a fiilor săi

Diana Şucu şi Dan Şucu sunt căsătoriţi de 15 ani şi au doi copii, iar prezentatoarea s-a retras din televiziune pentru a putea sta acasă și a-i îngriji, după cum ea a declarat, în urmă cu doi ani. Cu sinceritate, ea a dezvăluit și care a fost motivul pentru care nu a revenit pe sticlă. ”Am alăptat șapte luni primul copil și șapte pe cel de-al doilea, ăsta a și fost motivul pentru care am vrut să stau acasă cu ei și pentru care m-am retras din televiziune. La un moment dat am cochetat cu ideea de a mă întoarce, dar nu m-am mai regăsit. Eu din fericire, în perioada aceea am prins niște oameni superbi și o atmosferă superbă. Îmi făcea mare plăcere să stau la serviciu (...) În ultima perioadă m-am retras într-un con de umbră pentru că nu mă mai regăsesc în zona asta a mondenității. Consider că nu mai este timpul meu, este timpul altora”, şi-a motivat Diana Șucu dispariţia de la evenimentele mondene. 

Loading...