Şase ani s-au scurs de la moartea Mădăliniei Manole, iar cei care au iubit-o nu îşi pot explica nici acum de ce a plecat dintre noi. Artista a murit chiar de ziua ei, la 14 iulie, după ce a îngerai o cantitate mare de Furadan, un pesticid foarte puternic. Unul dintre cei mai mari fani ai „Fetei cu părul de foc”, Daniel Gheorghe, a publicat pe pagina lui de socializare un mesaj răscolitor.


Era 14 iulie 2010 când „fata cu părul de foc“, ne-a părăsit pentru totdeauna. Mama unui băieţel pe atunci în vârstă de un an, Petru Mircea jr, Mădălina Manole a lăsat şi un mesaj de adio. „Îmi cer scuze faţă de toţi cei pe care îi rănesc şi care ştiu că mă iubesc foarte mult. Îmi pare rău, dar nu mă mai suport fizic. Cei din jurul meu nu au nicio vină... Îmi cer scuze şi de la copilul meu, Petru, îngeraşul vieţii mele, pe care îl iubesc foarte mult“, scria artista într-un bilet. La şase ani de la moartea ei, fanii nu au uitat-o şi îi trimit mesaje sfâşietoare. 

daniel_si_madalina.jpg

daniel gheorghe fan madalina manole mesaj
Fanul a scris un mesaj răscolitor pentru Mădălina Manole
foto: arhiva personală

"6 ani de tristețe, durere și dor de Mădălina/ Mi-aş dori să pot schimba trecutul, să dau timpul înapoi/ Aş vrea să fie totul bine, să te văd din nou zâmbind/

Aş vrea să ştiu cum eşti, ce simţi/Aş vrea să fie ca înainte, doar asta vreau, te rog eu, nu uita!/ Aş vrea să mă chemi la spectacole, să te privesc, să te ascult şi să zâmbim mereu/ Dar astea-s vise de ale mele, dar am să încerc să le realizez/Am gânduri, dar tu ești departe/ N-am să renunţ, chiar dacă e lung drumul, dar vocea ta îmi călăuzește pașii către tine… (...)", aşa sună doar câteva dintre rândurile pe care Daniel Gheorghe, unul dintre cei mai înfocaţi fani ai artistei le-a publicat recent înainte de comemorarea de şase ani a artistei. 

Considerat cel mai tragic eveniment din showbiz-ul românesc, moartea Mădălinei Manole a dat startul unui război ce pare să nu se mai termine niciodată între părinţii şi fostul soţ al artistei, Petru Mircea. Mama cântăreţei. Eugenia Manole, credea, cum de altfel crede şi acum, că Petru Mircea că nu a ajutat-o pe fiica sa să treacă peste depresia care a împins-o să facă gestul care a îndoliat  pe toţi cei care au cunoscut-o şi i-au apreciat muncă. Mădălina Manole ar fi împlinit 49 de ani. 

 
 
Loading...