S-au spus multe despre starea de sănătate a Denisei Răducu, cântăreaţa de manele care de câteva luni trece printr-un adevărat coşmar, fiind internată cu o boală gravă a ficatului. Tânăra de 27 de ani este în continuare în grija medicilor specialişti, dar este optimistă că se va face bine şi a transmis un mesaj emoţionant fanilor săi de pe patul de spital.


Denisa Manelista este slăbită din cauza bolii, dar nu dezarmează. S-a vehiculat că suferă de cancer pulmonar, dar din câte se pare tânăra ar avea o gravă afecţiune a ficatului. Cântăreaţa a primit, miercuri, vizita Minodorei, colega ei de breaslă, care îi este de altfel şi foarte apropiată şi şi-a deschis sufletul în faţa ei.

minodora.jpg

minodora declaratii denisa manelista stare de sanantate
Minodora a povestit că Denisa este optimistă că se va face bine
foto: arhiva personală

"Mi-a povestit că nu doreşte foarte mult să ştie ce are, pentru că este foarte optimistă şi îşi doreşte să treacă peste. Din câte am vorbit cu mama şi cu mătuşa ei, are o boală a ficatului într-o fază chiar mai avansată un pic. Am găsit-o bine. Avea şi două prietene lângă ea. Stă într-un salon, singură, nu într-o rezervă. Are spaţiul ei privat, e ok. Doarme, mănâncă şi se hidratează. Mi-a spus că se alimentează cu legume, supe, ciorbe. A avut o perioadă în care nu s-a simţit bine, dar acum nu mai are perfuzii. S-a dus la toaletă pe picioarele ei, însoţită de o prietenă. M-a servit cu o ciocolată cu mentă. Ştie câte ceva despre analize. Să stea acolo, pentru că e pe mâna medicilor. Este un copil cu atâta bun simţ. Mi-a spus că dacă ar avea nevoie de bani, i-ar fi ruşine să ceară. Nu este cazul în momentul ăsta de ajutor financiar!", a spus Minodora la Antena 1.

Ca să-i linişterască pe toţi cei care i-au invadat pagina de Facebook cu mii de mesaje, Denisa a transmis un mesaj înregistrat, iar din tonul vocii, tânăra este foarte optimistă. 

"Dragii mei prieteni, doresc, din suflet, să vă mulţumesc pentru faptul că v-aţi rugat pentru mine, într-un număr atât de mare. Datorită rugăciunilor voastre acum mă simt mult mai bine. Urmez un tratament care împreună cu rugăciunile voastre îmi va fi de mare folos. Vă simt aproape şi vă mulţumesc frumos. Doame ajută tuturor!", a spus Denisa prin telefon.  

 

Loading...