Adriana Bahmuțeanu a apelat la ajutorul prietenilor virtuali. Vedeta tv a publicat un mesaj-anunț prin care a anunțat că cel mai mic membru al familiei, un bichon maltese toy, a dispărut miercuri, 31 mai, din curtea casei. Adriana va oferi recompensă celui care îl va găsi și îl va înapoia familiei.


Familia Adrianei Bahmuțeanu trece prin momente de disperare. Bursy, bichon-ul maltese toy, a dispărut din curtea casei, miercuri.  Copiii vedetei sunt extrem de afectați de dispariția cățelului, motiv pentru care, Adriana a apelat la bunăvoința internauților, publicând un mesaj pe contul său de Facebook.

18815253_794815210687614_5686283611209175347_o.jpg

catel
Adriana Bahmuțeanu a publicat un mesaj pe contul de Facebook princare cere ajutorul internauților
foto: facebook

”AJUTOOOR!!! L-am pierdut pe BURSY!!!! Bursy este un bichon maltese toy, prietenul și bucuria copiilor!!! E tragedie la noi în familie!!!! Copiii plâng și sunt foarte afectați!!! Vă rog să ne ajutați să îl găsim pe Bursy, cel mai mic membru al familiei!!! A dispărut astăzi din curte, în zona Armeneasca. E microcipat și tuns. Ofer recompensă!!! Vă rog să distribuiți acest mesaj!!!”, a fost anunțul publicat de aceasta pe Facebook.

Mesajul Oanei a strâns multe reacții din partea internauților, fiind distribuit de sute dintre prietenii virtuali ai acesteea.

Loading...