Silvia, poate cea mai controversată concurentă de la „Bravo, ai stil”, a câștigat premiul cel mare de 100.000 de lei și a impresionat publicul cu ținutele sale. Tânăra din Târgu Jiu i-a convins și pe jurați că merită să fie numită „cea mai stilată femeie din România”.


După 17 săptămâni de concurs, ultimele patru concurente s-au confruntat pentru titlul de „cea mai stilată femeie din România” și pentru premiul de 100.000 de lei. Andreea, Cristina Mihaela, Larisa și Silvia au făcut tot posibilul să-i impresioneze pe jurați, dar și pe telespectatorii care au urmărit cu sufletul la gură finala „Bravo, ai stil”. Marea câștigătoare este Silvia Oana Popescu, cea care a demonstrat că este favorita publicului, dar și a juriului.

Ea le-a transmis celor care au susținut-o un mesaj emoționant, prin intermediul rețelei de socializare Facebook: „Dragii mei, am învins! Sunt cea mai stilată și mai fericită femeie din România și asta datorită vouă! Am plecat împreună pe un drum care a durat câteva luni. Mi-ați fost scut, imbold, tonic, critic, povățuitor, dar mai întâi de toate mi-ați fost prieteni și îmi veți rămâne prieteni. Vă iubesc pentru că m-ați susținut. Vă iubesc pentru că m-ați ales pe mine! Vă iubesc pentru că sunteți minunați! Vă iubesc necondiționat!”.

silvia_bravoaistil.jpg

bravo ai stil castigatoare
Isabela, fosta concurentă „Bravo, ai stil”, a susținut-o pe Silvia în marea finală
Foto: Arhiva personală
 
 
Loading...