Nori negri s-au adunat deasupra relaţiei Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan, iar olteanca pare să recunoască faptul că trece printr-o cumpănă în viaţa sentimentală. La o zi distanţă după ce au apărut imagini cu ea şi iubitul ei, prinşi în timpul unei dispute pe stradă, actriţa a scris un mesaj din care lasă să se înţeleagă cât de mult suferă pentru felul în care a fost tratată de bărbatul căruia i-a dăruit un copil.


De luna trecută au apărut primele zvonuri despre despărţirea dintre Mădălina Ghenea (29 de ani) şi Matei Stratan (31 de ani), dar actriţa a încercat să salveze aparenţele. Au apărut la evenimente mondene împreună şi s-au purtat tandru în faţa camerelor de luat vederi şi a aparatelor de fotografiat, dar lucrurile nu ar fi atât de roz. Că aşa stau lucrurile o confirmă gesturile din ultima perioadă. Marţi seara, cei doi au fost surprinşi în mijlocul unei dispute pe stradă, din care Mădălina ar fi fost chiar uşor bruscată. Surse din anturajul lor au declarat pentru Click! că actriţa ar fi de vină, pentru că are un comportament coleric. Chiar şi cu partea ei de vină, actriţa pare că-l pune la colţ pe iubitul ei pentru că s-a ajuns la astfel de momente tensionate în cuplu. Ea a publicat cu mesaj pe contul de Instagram prin care parcă îi reproşează lui Matei Stratan tot ce s-a întâmplat.

"Nu contează cât de educat, talentat, bogat sau grozav crezi tu că eşti, faptul cum tratezi oamenii spune totul în cele din urmă. Integritatea este totul", este citatul pe care l-a folosit actriţa ca să atragă atenţia că nu i-a picat prea bine cearta din stradă.  

Mădălina şi Matei sunt împreună de un an şi jumătate şi au o fetiţă, în vârstă de 6 luni. 

loading...
Loading...