Din poliţist a devenit şoferul ei, iar din garsoniera de la ANL de 40 de metri pătraţi, iubitul Mihaelei Borcea s-a mutat într-o vilă şi conduce un BMW X5. Este vorba despre Sorin Rap, care a devenit omul bun la toate pentru fosta nevastă a lui Cristi Borcea. Iată-l într-o zi de joi, în timp ce îi cară sacoşa şi alte bagaje la clinica din Dorobanţi.


În 2011, Mihaela şi Cristi Borcea au divorţat după mai bine de 23 de ani de căsnicie. În ciuda despărţirii, ea a tot sperat că într-o zi bărbatul cu care are trei copii se va întoarce acasă.

m22-neata-2-3col.jpg

Mihaela Borcea are o blană de vizon cu bordură de vulpe care costă circa 4.000 de euro şi o geantă din bulgăraşi de blăniţă de peste 1.000 de euro

 

Numai că acesta a mai făcut încă patru copii cu alte trei femei şi s-a mai însurat de două ori. Atunci Mihaela şi-a dat seama că nu mai are nici un gram de şansă şi ar trebui să îşi vadă de viaţa ei. După ce s-a iubit cu primarul din Zăbrani, Marian Toader, Mihaela a început o relaţie cu bărbatul cu care este şi în prezent.

Se pare că acesta îi este şi sufletul pereche, de vreme ce de mai bine de doi ani între ei este totul lapte şi miere.

m32-neatat-3-3col.jpg

Iubitul îi conduce BMW-ul X5

 

Iniţial, când s-au cunoscut, Sorin Rap (45 de ani) era poliţist, locuia într-o garsonieră de 40 mp primită de la ANL în Militari, conducea un hârb de maşină şi îşi făcea vacanţele la mare.

În prezent, el nu mai poartă haine bleumarin, ci geci de piele scumpe, locuieşte cu iubita într-o vilă luxoasă, îi conduce X5-ul de vreo 50.000 de euro şi se bronzează în destinaţii exotice de vis.

m42-neata-4-3col.jpg

Sorin cară pungile de la supermarket

 

Pentru acest statut pe care i l-a oferit fosta doamnă Borcea, Sorin se comportă cu ea ca şi cu o zeiţă. O răsfaţă, o iubeşte, îi este la dispoziţie tot timpul şi parcă este umbra Mihaelei, iar martore acestei situaţii sunt imaginile surprinse de fotoreporterii Click!

m52-3-neata-cristi_si_mihae.jpg

Cu Cristi Borcea a fost măritată 23 de ani

Joi la amiază, afacerista a fost surprinsă ieşind dintr-un magazin de bricolaj din Băneasa. După un drum de 20 de minute, cei doi au ajuns la salonul de înfrumuseţare pe care doamna Borcea îl are în zona Dorobanţi.

m62-3-neata-cu-primarul.jpg

A avut o relaţie trecătoare cu primarul Marian Toader

 

Un gest galant, ca să vedeţi că Sorin Rap are şi maniere, căci întâi a lăsat-o pe iubita lui să intre în clinică, apoi a urmat-o şi el, cu două plase în mână. De o eleganţă rară, Mihaela a purtat o haină de blană scumpă la care a asortat o poşetă din acelaşi material. S-au pupat şi au chicotit, asemenea unor adolescenţi ce simt primii fiori ai iubirii.

Borcea şi-a împăcat femeile, iar acum sunt o mare familie

Cristi Borcea (48 de ani) are motive puternice să ţină la prima lui nevastă Mihaela (48 de ani), la fel ca la actuala - Valentina Pelinel (37 de ani).
Prima i-a dăruit trei copii frumoşi, pe Patrick şi pe gemenii Melissa şi Angelo, iar a doua un băieţel pe nume Milan, şi urmează două fetiţe gemene care se vor naşte peste trei luni. Cu această ocazie deosebită, tot familionul şi-a dat întâlnire, weekendul trecut, într-un bloc din zona Floreasca.

Gaşca Borcea a petrecut acolo mai bine de o oră, apoi au ieşit rând pe rând. Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au surprins tot familionul omului de afaceri.

 
 
Loading...