Mihaela Borcea (49 de ani) zâmbeşte din nou, de câteva luni, de când s-a îndrăgostit de Sorin Rap (45 de ani).


 Cei doi au bifat astă-vară o vacanţă romantică, iar Revelionul l-au petrecut la Predeal, la un restaurant de lux, alături de câţiva prieteni de suflet. Ea a îmbrăcat o rochie lungă, cu paiete şi decoltată, model care i-a venit ca turnat. Mihaela a divorţat de Cristi Borcea în 2011, dar au rămas în relaţii bune, de dragul celor trei copii ai lor. 

Mihaela și Cristi Borcea au divorțat în 2011

În 2011, Mihaela şi Cristi Borcea au divorţat după mai bine de 23 de ani de căsnicie. În ciuda despărţirii, ea a tot sperat că într-o zi bărbatul cu care are trei copii se va întoarce acasă.

Numai că acesta a mai făcut încă patru copii cu alte trei femei şi s-a mai însurat de două ori. Atunci Mihaela şi-a dat seama că nu mai are nici un gram de şansă şi ar trebui să îşi vadă de viaţa ei. După ce s-a iubit cu primarul din Zăbrani, Marian Toader, Mihaela a început o relaţie cu bărbatul cu care este şi în prezent. Se pare că acesta îi este şi sufletul pereche, de vreme ce de mai bine de doi ani între ei este totul lapte şi miere. Iniţial, când s-au cunoscut, Sorin Rap (45 de ani) era poliţist, locuia într-o garsonieră de 40 mp primită de la ANL în Militari, conducea un hârb de maşină şi îşi făcea vacanţele la mare.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: