Deşi a urmat tratamente personalizate şi a investit sute de mii de euro pentru a scăpa de efectele intoxicaţiei cu mercur, Mihaela Borcea (46 de ani) nu se poate lăuda nici acum la şase ani de la acel moment cu cele mai bune analize. Femeia de afaceri a povestit senină despre problema de sănătate care i-a pus viaţa în pericol în 2011 şi a promis că în noul an va avea mai multă grijă de ea.


Mihaela Borcea conduce o afacere care o ţine legată de birou mai bine de 10-12 ore. Afacerista a povestit că se ocupă se salonul ei de înfrumuseţare, dar şi de centrul de venimente pe  care îl deţine în Crângaşi, iar aceste proiecte îi ţin mintea ocupată continuu. "Mai nou se întâmplă să adorm şi pe la 4 dimineaţa, din cauza stresului nu pot să adorm. Mă consult tot timpul cu Cristi pe tema afacerilor, bineînţeles atunci când ni se permite. Cristi este prietenul şi sfătuitorul meu. Mi-am propus anul acesta să mă ocup un pic mai mult de sănătatea mea. Voi face toate demersurile necesare pentru a-mi reveni la silueta de dinainte. Eu am trecut prin foarte multe! Mercurul a făcut ravagii în corpul meu, dar nu vreau să mă victimizez. Sunt sănătoasă şi puternică! Am fost cu copiii la schi şi am achiat şi eu, deşi am din nou o problemă, o ruptură de ligamente. DE aia trebuie să fiu atentă cum merg pe gheaţă. Mă duc să mă operez după ce îmi mai rezerv dreptul de a mai schia odată. Un mers necontrolat sau un pas greşit mă poate prăbuşi", a spus Mihaela Borcea la emisiunea X-tra Night Show.

mihaela-borcea.jpg

Mihaela Borcea, alături de cei trei copii ai ei

Deşi a divorţat în urmă cu aproape şase ani, Mihaela şi Cristi Borcea sunt uniţi de afaceri, dar şi de cei trei copii ai lor. Patrick (19 ani)şi gemenii, Angelo şi Melissa (13 ani). Fetiţa celor doi foşti soţi a impresionat pe toată lumea când i-a luat apărarea tatăşui aflat după gratii într-un mesaj publicat pe Facebook. "Patrcik se pregăteşte anul acesta de bac. Tatăl lui a încercat să-l implice în ceva afaceri. Sunt convinsă că va reuşi, pentru că este un băiat inteligent, bine crescut şi sensibil. Cei mici cu şcoala... ne mai certăm. Sunt cu meditaţii. Ne-a impresionat şi pe noi cu scriosarea aceea, a fost foarte emoţionant. Cristi chiar a plâns atunci. Nu poate să nu te mişte cuvintele unei copil pe care nu l-a învăţat nimeni să scrie asta. Este o fetiţă dârză, puternică. Îmi doresc pentru Cristi să vină alături de familia şi de copiii lui acasă, iar cei care îl vorbesc de rău acum să nu uite că a făcut mult bine pentru oameni. Discret cum îl ştiţi el a ajutat un spiral de renume să înfiinţeze o secţie de neonatologie. Se întâmpla pe vremea când eu nici nu îi avea pe cei mici", a completat Mihaela Borcea la Antena 1.   

 

 
 
Loading...