E iubire mare între Mihaela Borcea și bărbatul care l-a înlocuit pe Cristi Borcea în viața sa. Vedeta formează un cuplu de cinci ani cu Sorin Rap, care i-a fost șofer. ”Ești povestea mea de dragoste, ești în tot ceea ce visez”, i-a transmis femeia iubitului său, de ziua acestuia.


Au lucrat împreună. El i-a fost șofer și stătea toată ziua după ea, o femeie singură și bogată. Astfel că nu le-a fost deloc greu să se apropie unul de altul.

Mihaela Borcea (50 de ani) și Sorin Rap (46 de ani) și-au început povestea de iubire în toamna anului 2015, dar o bună bucată de vreme au ținut-o ascunsă de ochii lumii și chiar au negat-o.

mihaela-borcea-sorin-rap.jpg

Pe vremea când Sorin Rap era șoferul Mihaelei Borcea
Pe vremea când Sorin Rap era șoferul Mihaelei Borcea
Foto: Click!

„Omul este șoferul meu. Nu am nici o relație de alt tip cu el, doar una strict profesională. Mi-a fost prezentat de cineva și l-am ajutat pentru că știam care este situația lui. Am mai mulți șoferi. Problema este că sunt o femeie cunoscută și se fac mereu speculații pe seama mea. De cinci ani sunt un om liber și nu e cazul să fiu implicată în asemenea scandal. Îmi văd de copii, de sănătatea mea. Zilnic îmi fac perfuzii, iar sâmbătă am revenit în țară după un tratament de o săptămână la o clinică în Viena. N-am timp de prostii”, ne spunea fosta soție a lui Cristi Borcea în aprilie 2016.

Între timp, relația cu Sorin a fost acceptată de toată familia, inclusiv de Borcea, de care a divorțat în 2011, astfel că Mihaela își recunoaște acum marea dragoste pe rețelele de socializare.

Mihaela Borcea îl iubește cu foc pe fostul ei șofer. ”Ești povestea mea de dragoste, ești în tot ceea ce visez”

”La mulți ani, iubitule! Tu ești povestea mea de dragoste!! Ești în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Ești în ceea ce visez. Tu reprezinți cuvintele care-mi umplu paginile vieții în fiecare zi. Nu pot să-ți spun cât de mult îți doresc binele și cât te iubesc! Îți mai doresc ca Îngerul Păzitor să rămână mereu cu tine, protejându-te de rău și de dificultăți, să te sprijine în momente de disperare și tristețe. Fie ca dragostea noastră să fie acea stea călăuzitoare care îți va lumina calea vieții mulți, mulți ani lungi. Și ține minte că dragostea mea pentru tine este veșnică! Te iubesc!”, i-a declarat Mihaela lui Sorin, a cărui zi de naștere a fost pe 23 noiembrie.

Cine este Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea

Sorin Rap a fost ofițer la IPJ Ilfov, dar a pierdut serviciul. Pe 2 mai 2012, a fost condamnat la un an și zece luni de închisoare cu executare pentru pentru săvârșirea a două infracțiuni de trafic de influență.

Potrivit DNA, în 2010, Rap, împreună cu un jandarm, le-a promis unor persoane că le ajută să se angajeze în cadrul Jandarmeriei Române, contra unei șpăgi de 2.400 de euro.

Angelica Clomfir, fosta iubită a lui Sorin, a fost și ea condamnată în acest dosar la un an și patru luni de închisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului. Femeia a fost părăsită ulterior pentru Mihaela.

 

Citește și: 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/doamna-borcea-mi-furat-barbatul-reactia-mihaelei

https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-poze-postat-mihaela-borcea-cu-iubitul-dupa-nunta-fostului-sot-sunt-luna-de-miere

 

 
 
Loading...