În plină pandemie de coronavirus, Mihaela Borcea a făcut o nouă tranzacţie de milioane de euro. Nu a cumpărat, ci a vândut! Pe data de 6 octombrie, fosta nevastă a lui Cristi Borcea a renunţat, cu acte, la hotelul ”Premier” aflat în Botoşani. Noul proprietar este un afacerist în vârstă de 49 de ani, Laurenţiu Plămadă. Acesta l-a achiziţionat pentru nepoţica sa în vârstă de 8 luni.


Mihaela Borcea  (50 de ani) a mai renunţat la o afacere. Ce-i drept, deloc profitabilă! Este vorba despre Hotelul ”Premier”, care are 40 de camere, restaurant, parcare pentru 80 de locuri şi o spălătorie. Construcţia de la intrarea în Botoşani, dinspre Suceava, aproximată atunci la două milioane de euro, aparţine încă din 2010 Mihaelei, pe-atunci încă soţia lui Cristi Borcea (50 de ani), iar în luna aprilie a acelui an i-au făcut inaugurarea. Din păcate, lucrurile nu au mers atât de bine precum îşi închipuia, iar în 2014 l-au dat în gestiune Magdei şi lui Costel Şoptică, un cunoscut politician al locului. Iată că, în ultima vreme, deşi au încercat să scadă preţurile la cazare, situaţia a fost dezastruoasă, ceea ce a determinat-o pe Mihaela să ia decizia de a-l vinde, la vreme de pandemie.

 

2_17.jpg

Noul proprietar, omul de afaceri Laurenţiu Plămadă, a cumpărat clădirea cu 40 de camere pentru nepoţica lui de doar 8 luni

 

La un preţ de criză, aceasta a avut noroc şi de un cumpărător. Astfel, pe data de 6 octombrie, fosta doamnă Borcea a bătut palma cu un afacerist botoşănean, Laurenţiu Plămadă, în vârstă de 49 de ani. Bărbatul a cumpărat hotelul pentru nepoţica sa de numai opt luni. “Da, este adevărat, am cumpărat hotelul «Premier», cu spălătoria, restaurantul şi parcarea. Am semnat actele pe data de 6 octombrie. Nu mi-a fost teamă să fac această achiziţie în pandemie, afacerile se fac la risc. Eu sunt în comerţ din 2009 şi ştiu cum voi face ca acest hotel să meargă. Deocamdată îl vom renova, nu arată prea bine, ba chiar este spre degradare. Vom începe cu interiorul, iar de la anul cu exteriorul. Am o nepoţică de opt luni, pe Sophia, sufletul familiei, pentru ea l-am luat. Nora mea este manager la un hotel mare din Anglia şi mă va ajuta foarte mult în acest domeniu”, a declarat în exclusivitate pentru Click! noul proprietar la Hotelului Premier.

"Doamna Borcea este o femeie deşteaptă!"

90_6.jpg

Laurenţiu Plămadă şi nepoţica lui, Sophia

 

Afaceristul a fost încântat de modul în care a decurs discuţia cu doamna Borcea şi ne-a spus şi motivul pentru care aceasta a renunţat la el. “Doamna Borcea este o femeie excepţională. Un om stabil, un bun negociator, care ştie să pună, ori să lase. Este o femeie deşteaptă. De ce a vândut hotelul? Pentru că nu s-a mai putut ocupa de el. Are prea multe afaceri pe cap. Naveta Bucureşti - Botoşani şi invers a fost destul de grea, iar dacă nu eşti personal aici să te ocupi de afacere, să supraveghezi angajaţii, chiar nu este bine”, ne-a mai spus Laurenţiu Plămadă. Cu o afacere falimentară în minus, acum Mihaela Borcea se ocupă de hotelul Pam Beach din Olimp şi de clinica de înfrumuseţare din Bucureşti, care îi poartă numele.

 
 
Loading...