Adio, vacanțe! Mihaela Borcea nu-și mai vede capul de treabă. Aceasta se ocupă de ștrandul din Crângași, i-a rămas în grijă și cel din Moghioroș al actualei neveste a lui Borcea, iar de curând a deschis și un centru de evenimente. Mihaela muncește din greu pentru a hrăni șapte guri: cei trei copii ai săi și cei ai amantelor lui Cristi.


Deși au divorțat, Mihaela și Cristi Borcea rămân tot împreună. Îi leagă copiii și afacerile. Se știe că fosta nevastă este femeia cu mână de fier, care a știut tot timpul să gestioneze lucrurile astfel încât fostul patron dinamovist să fie mulțumit din spatele gratiilor. 

De câțiva ani încoace, Mihaela administrează afacerile fostului soț și asigură finanțele clanului Borcea, fie ei copii sau femeile din viața ”stăpânului casei”. Spre exemplu, Mihaela are pe mână ștrandul din Crângași, dar se ocupă și de cel din Moghioroș, care-i aparține Alinei Vidican, actuala soție a lui Borcea, aflată de patru luni pe meleaguri americane. 

strand2.jpg

Fosta şi actuala soţie a lui Borcea, alături de Melissa, fetiţa Mihaelei (în rochie roşie) şi de alţi copii din familie

Așadar, în timp ce unii se distrează, alții muncesc. Mihaela este implicată de dimineața până seara în cele trei afaceri și, în același timp, are grijă și de cei 3 copii din căsnicia cu Cristi Borcea. 

Și, de parcă nu ar fi avut suficiente atribuții, Mihaela a deschis pe aceeași platformă din Crângași și un centru pentru evenimente. Este vorba despre trei săli de evenimente care sunt decorate elegant și au denumiri după orașe celebre,  New York, Casablanca și Paris. Au o suprafață totală de 900 mp și o capacitate de la 100, la 500 de persoane.

 
 
Loading...