Mihaela Rădulescu, prezentată de către agenţia Getty Image drept "presupusa prietenă" a celebrului Felix Baumgartner, a publicat astăzi, pe pagina ei de Facebook, un mesaj care ridică multe semne de întrebare.


Vedeta i-a luat, luna aceasta, un interviu paraşutistului Felix Baumgartner, la care au fost prezenţi mai mulţi reprezentanţi ai presei. Ulterior, agenţia americană Getty Images a publicat mai multe poze în care apar cei doi, iar Răduleasca a fost numită "presupusa prietenă" a lui Felix Baumgartner.

01-front-raduleasca-felix.jpg

mihaela radulescu Felix Baumgartner pilot
Mihaela Rădulescu, alături de Felix Baumgartner, pilotul austriac devenit cunoscut după ce a sărit de la 39 kilometri înălţime. Agenţia Getty Images a numit-o pe Mihaela "presupusa prietenă" a paraşutistului
Foto: Getty Images

Chiar dacă, deocamdată, nu vrea să vorbească despre acest subiect, Mihaela Rădulescu confirmă un alt zvon: despărţirea de Dani. Întrebată de către un prieten virtual de pe Facebook dacă se mai iubeşte cu "matinalul" de la Antena 1, ea a oferit un răspuns care nu mai are nevoie de interpretări: nu.

 

mihaela_radulescu.jpg

mihaela radulescu despartire dani otil
Mihaela a confirmat, pe pagina ei de Facebook, despărţirea de Dani Oţil

S-au iubit şase ani

Mihaela Rădulescu (45 de ani) şi Dani Oţil (34 de ani) au avut o relaţie de şase ani, timp în care au făcut mai mult naveta Monaco - România. Până acum, cei doi nu au făcut nicio declaraţie oficială despre încheierea relaţiei şi nici nu au putut fi contactaţi de către Click! Dezvăluirile pe Facebook sunt însă la mare modă, iar Mihaela a ales să facă ea primul pas şi să spună adevărul, într-un comentariu.

Vedeta a confirmat despărţirea de Oţil la doar câteva zile de când a fost numită de către agenţia Getty Imagea "presupusa prietenă" a celebrului Felix Baumgartner.

 

 
 
Loading...

Alte articole

mihaela radulescu Felix Baumgartner pilot