Vedeta postului PRO TV, Mihaela Rădulescu, a schimbat azi prefixul (3 august). A făcut mari eforturi financiare pentru a-și păstra prospețimea tenului, dar are în programul zilnic și două ore de sport, plus o dietă pe alimente sănătoase, hipocalorice. Dacă e să comparăm pozele cu ea de acum și de la debutul în televiziune, schimbările sunt evidente, aceasta suferind între timp și o operație la nivelul nasului, și o alta la nivelul bustului. Fanii acesteia susțin că, la 50 de ani, Miha are cel mai frumos trup din show-biz.


Mihaela Rădulescu, fosta prezentatoare a emisiunii „Ferma – Un nou început”, are mari șanse să revină la masa juraţilor emisiunii „Românii au talent” (PRO TV), după plecarea lui Florin Călinescu, care a ales să îmbrățișeze o carieră politică. Mihaela Rădulescu a trecut prin câteva intervenţii de ordin estetic, unele vizibile şi recunoscute, altele mai puţin sesizabile, despre care nu a scos o vorbă.

 • mihaela radulescu
  Foto: Esquire
 • mihaela radulescu
  Foto: Facebook
 • Foto: GQ
 • mihaela radulescu
  Foto: Instagram
 • mihaela radulescu
  Foto: Revista Tango
 • mihaela radulescu
  Foto: Revista Tango
 • mihaela radulescu
  Foto: Instagram
 • mihaela radulescu
  Foto: Revista Tango
 • Foto: Viva
 • mihaela radulescu
  Foto: Viva
1/10

Medicii plasticieni, care au analizat fotografiile cu diva, de acum și de când era 100% naturală, susțin că Mihaela Rădulescu a exagerat cu vizitele la cabinetele de estetică. Prima mare intervenție, care se vede de la o poștă, este bustul siliconat, operație pe care și-a făcut-o la sfârșitul anilor ’90, despre care a și vorbit, la un moment dat.

Medicul specialist: “Liftingul i-a schimbat complet fizionomia”

Dar a apelat și la un lifting facial, intervenţie chirugicală care a transformat-o radical. Dr. Mihaela Saidac, care a analizat pentru Click! câteva imagini cu diva de la Monte Carlo, a dat verdictul: "Estetica este făcută ca să înfrumusețeze, să corecteze imperfecțiuni și nu să urâţească sau să schimbe fizionomia naturală. La nivel mondial, tendința este către o estetică moderată și către proceduri non-invazive care nu fac modificări majore și nu lasă cicatrici. Când ne dăm seama că este prea mult și intervențiile pe care am ales să le facem sunt total eronate? Atunci când ne uităm în oglindă și nu ne mai regăsim. Am câteva exemple de pe scena mondenă internaţională şi autohtonă. Unul este cel al starletei Kim Kardashian, care arată impecabil din punct de vedere estetic. Ea și-a păstrat tenul fresh cu ajutorul procedurilor non-invazive, are o intervenție minoră la nas, buzele sunt frumos conturate fără prea mari modificări, pe când dacă analizăm o vedetă de la noi, lucrurile stau complet pe dos. Mihaela Rădulescu are un ten tern, o rinoplastie (n.r.-operație la nivelul nasului) mai mult decât vizibilă, liftingul de tip cat-eyes i-a schimbat complet fizionomia, iar de buze nu mai vorbim. Sunt exagerate".

CLIIMA20140605_0200_1.jpg

Mihaela Rădulescu (FOTOGRAFII: CAPTURI ANTENA 1, CLICK!)

Mihaela Rădulescu: "De ce mi-am pus implanturi? Pentru că am putut"

Sătulă să mai fie arătată cu degetul, Mihaela a postat, la un moment dat, pe Facebook, un mesaj lung cât o zi de post: ”De ce mi-am pus implanturi? Pentru că am putut, ceea ce vă doresc şi vouă dar, mai ales, pentru că am avut întotdeauna un complex legat de sânii mei, frumoşi, dar un pic prea mici faţă de umerii laţi şi alura mea sportivă. E o alegere personală, pe care mi-am asumat-o dintotdeauna şi pentru care-i mulţumesc mereu doctorului Stan, un maestru al chirurgiei estetice, care a pus nişte mii de sâni prin ţara asta, de la vedete, la persoane necunoscute”.  

mihaela2.png

Mihaela Rădulescu, pe vremea când era în juriu la "Românii au talent"
foto: PRO TV

Dar, Mihaela are grijă de trup și cu ajutorul sportului: ”Nu merg la sală, fac exerciții pe balcon sau în casă, pe covor”, a mărturisit ea, într-un interviu. Mihaela cântărește 58 de kilograme: ”Încă reușesc să-mi păstrez silueta, corpul răspunde la diete și la sport, am mare noroc”, a mai adăugat ea.

Mihaela Rădulescu, trei divorțuri și iubiți celebri

Cu sau fără operații estetice, vedeta a avut mare succes în dragoste: a fost apropiată de Dan Chișu, a fost căsătorită cu Bogdan Rădulescu (1988) cu Ştefan Bănică, în perioada 1997-1999, dar şi cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008).

mihaela_si_chisu.jpg

mihaela radulescu dan chisu
Mihaela Rădulescu şi Dan Chişu nu au recunoscut că au format un cuplu
Foto: arhivă personală

După ce a bifat o poveste de dragoste cu Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la Antena 1, ”Neaţa cu Răzvan şi Dani”, ea s-a îndrăgostit de Felix Baumgartner, celebrul sportiv şi antreprenor austriac, cunoscut pentru săritura din stratosferă, realizată în 2012, performanță care i-a adus un binemeritat loc în Cartea Recordurilor.

Citește și:

Bărbatul care a cizelat-o pe Mihaela Rădulescu: «A învăţat-o limbi străine şi a dus-o la Cannes!»

Răduleasca are mobilă “porno”! Uite covorul cu păr pubian, scaunele cu fese şi statuile care fac sex

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

 

 
 
Loading...