După o vacanță în friguroasa Finlanda alături de Felix, iubitul său, și Ayan, fiul ei, Mihaela Rădulescu (46 de ani) aspiră spre zile pline de soare și căldură.


Dovadă stă cea mai recentă fotografie publicată de jurata de la "Românii au talent" pe pagina ei de Facebook, o poză sexy, așa cum alege de multe ori să împărtășească cu admiratorii ei. Tolănită în iarbă, Mihaela se arată în toată splendoarea: doar în sutien și o pereche minusculă de pantaloni scurți pe care îi ține cu nasturii desfăcuți, pentru a-și lăsa o cât mai mare parte a trupului să fie sărutată de razele soarelui.

raduleasca.jpg

mihaela radulescu
Mihaelei Rădulescu îi este dor de vară și de zilele călduroase
Foto: arhivă personală

 

Mesajul care a însoțit fotografia este unul sugestiv: "Mi-era dor de iarbă verde și de soare, mai ales după frigul din Finlanda. Paște fericit pentru cei care care sărbătoresc astăzi. Toropeală placută, pentru ceilalți!" Prietenii de pe rețeaua de socializare nu au întârziat să reacționeze: "Cu poza asta urezi tu oamenilor toropeală plăcută???", iar diva de la Monaco nu a rămas datoare: "Numai poze cu căciuli am postat în ultima vreme. Mi-a ajuns. Am dat jos căciula."

 
 
Loading...